2777
2789
عنوان

داشتم اخبار اون خانواده رشتی رو می‌خوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 22 پست
ببین هرجور فکر میکنم نمیشه ،بالاخره اقوامشون نگفتن چرا اینا تو هیچ مراسمی شرکت نمی‌کنند،هیچ کسی با ا ...

خودشونن تعجب کردن که چرا همسایه های 30سالشون خبر نگرفتن و متوجه رفت و آمدها نشدن .اما در مورد اقوام چون خانم گروگانگیر 10سال اینا رو می‌شناخته با پیام می‌گفته تهرانیم و دیگه برنمی‌گردم (چون 10سال باهاشون رفت و آمد داشته کل فامیل رو می‌شناخته)کلا خیلی مفصله باید تو گوگل بخونی که واقعا یه تیم گروگانگیر حرفه ای بودن

چقد وحشتناکخانواده چند نفره بودن بچه نداشتن؟

9نفر پدرو مادر فکر کنم دو تا بچه پدر بزرگ و مادربزرگ دختر و داماد .البته مادربزرگه او جریان فشارهای روحی و جسمی میمیره(وادارشون میکردن فیلم داعشی ببینن یا روزی 17ساعت میخوابیدن البته به صورت نامنظم )

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اینو خوندم ولی علت این خصومت رو نفهمیدم به چه علت بوده؟ جریان خانواده شیرازی چیه؟

خانواده شیرازی رو جریانش تو گوگل هست.خانمه معلم بوده و چهار تا بچه داشته با مستاجرای برادر شوهرش خونه‌شون دیوار به دیوار بودند.مستاجر برادر شوهرش به خاطره طلاهایی که معلمه داشته با نقشه معلمه با سه تا دختراش رو میکشونه خونه‌ش و اونا رو به قتل میرسونه و بعد پسر معلمه رو که ۱۳ سالش بوده رو گروگان می‌گیره دست و پاش رو میبنده و صندق عقب ماشین میندازه و تو جاده پلیس به ماشین مشکوک میشه و پسر خانواده نجات پیدا می‌کنه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
خانواده شیرازی رو جریانش تو گوگل هست.خانمه معلم بوده و چهار تا بچه داشته با مستاجرای برادر شوهرش خون ...

نه بابا پلیس مشکوک نمیشه .رو‌ماشینشون رد یابی داشتن شوهره میبینه ماشین از پارکینگ بدون مشورت خارج شده هر چی زنگ میزنه خونه جواب نمیدن به پلیس گزارش میده که ای کاش نمی‌داد تا پسرم میکشتن .کم چیزی نیست مرگ 4تا عزیز به بدترین شکل جلو پسر 13سالع

ببین هرجور فکر میکنم نمیشه ،بالاخره اقوامشون نگفتن چرا اینا تو هیچ مراسمی شرکت نمی‌کنند،هیچ کسی با ا ...

فکر کنم این خانواده قبل از این ماجرا تصمیم داشتند مهاجرت کنند ،لابد اقوامشون فکر می‌کردند مهاجرت کردند.

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

منم هر جور فکر میکنم جور در نمیاد 

به نظرم یه چیزایی هست که نگفتن 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند