2777
2789
عنوان

نماز شب میخونم 💙

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 35 پست

زینب

شفای کاملم‌وازدواجی که میخوام

لطفا برای ازدواج خوب و به زودی ام‌دعا کنید✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ملکه پاییز عشقم دوسم داشته باشه و باهام مهربون باشه و بش برسم

گلم حالتون خوبه ؟‌

اکثر وقتها داخل تاپیک هام افتخار میدین میاین و خیلی خوشحال میشم ک اجازه میدین براتون دعا کنم ، مقداری کنجکاو شدم 

البته خیلی ببخشید دوست ندارین جواب ندین 

چطور شد رابطه تون ؟ طرف تون علاقمند نشده ؟ 

گلم اینا همه حکمت داره منم اون دوران پیش میومد ک عاشق میشدم ...اما قسمتم نبودن 

الان خدا همسری بهم داده ک ماشاءالله با دنیا عوضش نمیکنم 

سعی کن غصه نخوری 

گلم حالتون خوبه ؟‌اکثر وقتها داخل تاپیک هام افتخار میدین میاین و خیلی خوشحال میشم ک اجازه میدین برات ...

فداتشم عزیزم..ما هشت نه سال باهم بودیم خیلی قصمون طولانیه خیلییییییی خیلیی 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
گلم حالتون خوبه ؟‌اکثر وقتها داخل تاپیک هام افتخار میدین میاین و خیلی خوشحال میشم ک اجازه میدین برات ...

ب زور و اجبار از هم جدا شدیم .عشق یکی دوروزه نیس اصلا واس همین بدون اون نمیتونم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
عزیز دلم انشاءالله خدا کمکت کنه گلم 🙏🏻

ممنون عزیزم