2777
2789

این اصلا خوب نیس ولی فکرم درگیر کامنت یه نفر شد 

تاپیک قبلی من نشون دهنده ی کمبود محبت داشتنه؟

خیلی مراقب حرفاتون باشین بعضی وقتا باعث میشه با روان یکی مثل من بازی بشه خخ

ناراحت نشدم فقط فکرم درگیر شد

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

نفهمیدم ربطش چی بود ک بهت گفت مهرطلب

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من به شدت مهرطلب بودم از بچگی

من خیلی درونگرام

تمایلی هم به داشتن دوست و ارتباطات صمیمی ندارم

این یعنی مهر طلب نیستم درسته؟

واقعا بی منظور محبت میکنم....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
نفهمیدم ربطش چی بود ک بهت گفت مهرطلب

خودمم نفهمیدم برای همین ذهنم پر علامت سواله

فک کنم منظورش این بود که با اون تاپیک میخوام محبت جذب کنم

تعریف مهرطلب اینه که محبت کنی تا محبت جذب کنی چون کمبود داری

حالت انزجار دارم خخخ چون واقعا ربطی نداشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب کامل درک میکنم

مهرطلب کسی که مهر توجه لازم ندیده از کودکی

و یه کمبود وفقدانی داره

و سعی میکنه با سرویس دادن الکی خودش محبت بخره

و فداکاری زیاد می‌کنه و 

آموزش کلی غذاهای خوشمزه وساده خونگی 😋😋.ادرس کانالم در ایتا @ghzaiekhonegiii
خوب کامل درک میکنممهرطلب کسی که مهر توجه لازم ندیده از کودکیو یه کمبود وفقدانی دارهو سعی میکنه با سر ...

من اینطوری جلوه می نمایم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی درونگرامتمایلی هم به داشتن دوست و ارتباطات صمیمی ندارماین یعنی مهر طلب نیستم درسته؟واقعا بی ...

نه مهرطلبی به انزوا ربطی نداره

تیپ شخصیتی ادم مثلا درونگراست

نه مهرطلبی به انزوا ربطی ندارهتیپ شخصیتی ادم مثلا درونگراست

خب منظورم اینه دوست ندارم کسی بهم نزدیک بشه تا چه برسه محبت کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اینطوری جلوه می نمایم؟

من که شما رو نمی‌شناسم گلم

خودت بررسی کن تو خودت

من خیلی سخته هنوز نه بگم

و احساس گناه میگیرم بعدش

ولی خداروشکر میکنم خیلی راحتم الان .