نیمدونم فایل صوتیه یا خودشون میخونن اما من حتما باید با دقت گوش بدم فکر کنم روش تا بفهمم ومتوجه شم اونم بار اول شاید 70 درصدشو بفهمم از طرفی انقد سریع میخونن نمیشه بنویسمش بعد جواب بدم ب نظرتون چیکار کنم؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بار سوم دیگه با دقت تماااااام ک مطمئن شدی جوابت رو کامل بنویس
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................
ببین من امتحان دادم نمرمم شد 18نهایی ،فایل صوتی رو اول بارها با هندزفری گوش کن و چشماتو ببند بفهم چی میگه بعد دو دور سوالاتشو از تو تمرین نگاه کن سعی کن با گوش کردن به فایل صوتی جواب بدی که خیلی تاثیر داره از سوالات گوگل هم میتونی استفاده کنی اکثر سوالا همون تمرینات هستن که فایل صوتی رو هم گوش ندی جوابا رو بلد باشی نمرت خوب میشه اما سعی کن کارهایی که گفتمو انجام بدی
اتفاقا معلممون گفت ممکنه جواب سوال دومو زودتر بگه. گزینه هارو مشکل ندارم ولی اینکه جاخالی میدن مشکله
والا این چند سالی ک مدرسه لسنینگ داشتیم همش پشت سر هم بود نمیدونم
جملات رو خط به خط دنبال کن وقتی رسید به جمله مورد نظرت توجهت رو بیشتر کن
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................