2777
2789

چرا اینطوری ام منننن . شدید گرسنم میشه ب حدی ک احساس ضعف و ناتوانی دارم سردرد میگیرم ولی میخا غذا بخورم دوقاشق میخورم حالت تهوع میگیرم 😐🥲 بیشتر بخورم معذرت میخوام واقعا حالم بد میشه مجبور میشم نخورم ک باز میرسم مرحله اول😂😐 برا همینه لاغرم ن🥴

استرس و اضطراب نداری؟ من به شدت گشنمه اما بخاطر این دو موضوع نمیتونم چیزی بخورم و دندونام رو فشار میدم رو هم 

لطفا دعام کنید بچه ها

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلم میخواد بخورم زیادم اشتها دارم گرسنم میشه همین ک شروع میکنم غذابخورم حالت تهوع میگیرم☹️

من وقتی فشارم میفته اینطوری میشم ولی وقتی غذا میخورم خوب میشم تو هم امتحان کن آروم آروم بخور 

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
استرس و اضطراب نداری؟ من به شدت گشنمه اما بخاطر این دو موضوع نمیتونم چیزی بخورم و دندونام رو فشار می ...

واییی امان از این دوتا🥲 . متاسفانه پیش خانواده ک بودم از استرس زیاد حتی ابروهامم میکندم طوری ک همش ریخت

فوبیا از اسم بابا دارم انقد اذیت شدم