2777
2789
عنوان

مادرای شماهم اینجورین

89 بازدید | 9 پست

مادر من همش دوسداره ما مثل فامیل خودش رفتار کنیم .الان دارم جهیزیه میخرم همش میگه فلانی چی خرید کفته لازمه ما هم بخریم چیکار کنم باهاش الان میگه قهوه ساز بخر ۸ میلیون دکتر ب من گفته قهوه نخور شوهرمم اهل قهوه نیست برای چی باید ۸ تومن پول بدم ب وسیله ای ک استفاده نمیشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای بابا گوش نده ،دستشون دردنکنه خدایی 

ولی اگه لازمت نیست بگو پولشو بده برم طلا بخرم اگه واقعا بهشون فشار نمیاد ،میادم ک بیخیال شو نخر اصلا وقتی لازم نداری 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

نه اتفاقا برعکس پدر و مادرم جوری رفتار میکردن ک ما الگوی بقیه باشیم

میگفتن خودتون هر کاری دوست دارید انجام بدید

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
ن والا برعکس بود همش میخواست از سر و ته همه جی بزنه

خوشبحالت ما دستمون تنگه میگم یکم جهاز بگیرم یکم پول بمونه برای برادرم که تا ۱۰ سال قراره قسط منو بده عروسیم نمیخوام همش دنبال حرفای چرت پرته 

ای بابا گوش نده ،دستشون دردنکنه خدایی ولی اگه لازمت نیست بگو پولشو بده برم طلا بخرم اگه واقعا بهشون ...

پول وام هست قسطش هم قراره داداشم بده  هرچی میگم انگار متوجه نیست همش میگه باید بگیری فلانی داشت 

خوشبحالت ما دستمون تنگه میگم یکم جهاز بگیرم یکم پول بمونه برای برادرم که تا ۱۰ سال قراره قسط منو بده ...

همینترو منطقی بهش بگو عزیزم البته اونم احتمالا نمیخواد پشت سر تو حرف باشه و میخواد جهاز دهن پر کن بده

من خودم زیاده خواه و پررو نبودم مادرمم یه مقدار خسیس بود....خلاصه خیلی چیزا نخرید یا برای اینکه ارزون باشه، زشت شو خرید لنگه به لنگه خرید...البته بابامم یه مقدار دستش تنگ بود ....

به خاطر همین من چیزی نگفتم...

ولی برا داداشم که خواست زن بگیره چندسال بعد، تو اووووج نداری، بهترین کادو ها بهترین طلا و لباس و بهترین عیدی و تولد و همممممه چی... انننننقدر اون موقع غصه خوردم...

گفتم حالا هم مثل اون زمان بلکه بدتره شرایط تون. چرا وام گرفتید قرض کردید که عیدی ش حتما طلا باشه؟ چه طور موقع عقد من هرچی طلا داشتم ازم گرفتید؟ یه تیکه طلا از مجردی نبردم خونه شوهر...عقد و عروسی بهم کادو ندادید...

چه طور سرویس طلا رو از دست و گردن خودت باز کردی فروختی که دختره هررررسرویسی که دلش میخواد بخره؟؟؟

جوابش این بود که دوست داشتم دلم خواست، و اینکه جایی که لازمه خرج میکنیم جایی که لازم نیست خرج نمی‌کنیم. 

چون شوهرم اون زمان شرایط مالی ش خوب نبود برام نیم ست خرید کادو و خرید عروسی و عقد نبرد منو، اونا هم گفتن پس ما هم هیچ کار نمی‌کنیم...

حالا جالبه دست آخرم زن برادرم بعد یکسال  طلاق گرفت رفت. گفته بود پسرتون حتتتتما مشکل یا مریضی لا علاج داره انداختید بهم وگرنه کدوم مادرشوهری فلان می‌کنه بهمان می‌کنه برا عروس؟

البته دختره خودشم مشکل داشت انگار پارانویا بود به همه کس و همه چی بدبین بود...ولی خب...اینم جواب فرق گذاشتن هاشون...

تازه مهریه شم کلا بابام مجبور شد بده. چه ققققدر قرض کرد از کس و نا کس