2777
2789
عنوان

لباس شویی پاکشوما خوبه یانه گیج شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 25 پست

مال خودم ال جی راضیم مخصوصا برای خشکن اما خونه یکی از اشناها پاکشوها دیدم با اینکه خشکن مجدد زده بود بازم لباسا اب داشت

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من معتقدم یخچال و لباسشویی باید بهترین باشهنمیشه هروز هروز عوض کردبا صلاح خودتون را بهتر میدونی ...

دقیقا همینطوره ولی نقدم ۳۸ تومن نداریم ولی این برجی ۱۵۰۰ فقط 

من ۴ساله پاکشوما دارم

مامانمم۲ساله داره 

هر دو راضی هستیم 

کم صداس ، خشکنش عالیه ،تمیزم می‌شوره 

من روز در میون روشن میکنم چندبار هم پتو یکنفره انداختم 

ماهی یه بار هم پتو بچگانه میندازم 

واقعا خوبه 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

منم اسنوا دارم خیلی صدا داره موقع خشک کردن

ولی مامانم تازگیا الجی گرفته میگه اصلا معلوم نیس روشنه ۳۲میلیون.۱۰ونیم کیلویی..درشم فضایی دیگ

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿