2777
2789
عنوان

خواهرموجادوکردن بیایدکمک

82 بازدید | 7 پست

خانما خواهربیچارمو بایه مراسمایی زندگیشو ازهم پاشوندن داره طلاق میگیره  زیرسرخانواده شوهرشه  انرژی بدگرفته مام نمیدونیم چکارکنیم جادوش هم کردن شنیده بایه مراسمایی زنونه اصلاانرژی بدگرفته داره برامون بدبیاری میاره کمک کنید غذاسوخته هاشومیگه میخورن یه حرفایی میزنن بعدمیگن این گفت همه باش بدبشن خیلی داستان براش درست کردن درنهایت بچشم دادیم اومده پیش ما ماهم داریم ضربه میخوریم این وسط بیایدکمک اونابااینکه همه کارباشن کردن انرژیشون داره خوب میشه

از روز عقدم تا ۶ ماه پیش دعوای شدید با شوهرم داشتم 

تااینکع یروز بابام داشت باغچه خونمون میکند دید یه. دعای 

بالا بلندی برامون نوشتن همینکه باطل شد خیلی باهم خوب شدیم شک ندارم کار خانواده شوهرمه چون تو فیلم عقدمم همه اخم کردن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگه ازغذاسوخته هاش میخوردن سیاهش کنن داره دیوونه میشه بچشوگرفتن

زلیل بشن جادو گرن برید یجا باطل کنه براتون

منم بابا بزرگ شوهرم دعا نویسه شدید مخالف عقدمون بود 

بخدا دوماهم ازهم جدا مون کردن تا داد گاه و طلاقم رفتیم دعاهه که پیدا شد همچی درست شد