2777
2789

مثلا من بچه ام گوشی پدرشو میاره و میگه رمزشو بزن برام، مثلا قایمکی وقتی پدرش خوابه، ومن میگم بدون اجازه بابا که نمیشه و باید حتما اجازه بگیری و اونم اگه خواب باشه که هیچی گوشی خودمو میدم اگه خوابم نباشه میره پیش پدرش و اون اگه اجازه داد استفاده میکنه.. بازم یادم اومد میگم

بهش احترام میذارم در مقابل هرکاری ممنون میگم و چیزی میخواد چشم میگم باعث شده فرشته کوچولوی ۱۹ ماهه ام حتی یه لیوان آب یا اسباب بازیشو بدی دستش تشکر کنه و بگه ممنون .بهشم میگم کاریو انجام بده میگه چشم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلی ترین و مهم ترین اینه که یادش بدی نهههه گفتنو یاد بگیره خیلی مهمه

باهاش رفیق شی

نصیحتش نکنی بلکه صحبتات طوری باشه که بفهمه منظورتو

از بیرون که اومد مشاقانه به حرفاش گوش بدی و بد برخورد نکنی تا همه چیو بهت بگه

دخترمنم اجازه میگیره،به دخترم یاددادم به غیرازسفر مابقی اوقات باید شب توی خونه خودمون باشیم.

باکسی جز پدرومادرهم بیرون نبایدبریم.

جایی که میریم اگرغذاشونو دوست نداشتیم ایرادنگیریم وبه زور چندلقمه بخوریم یاباغذابازی کنیم حداقل که صاحبخونه ناراحت نشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
تحت هیچ عنوان حرفی نیاره و نبره، جایی رفت مثلا خونه پدربزرگ مادربزرگ جیک و پیکشونو نگه، خبرچینی نکنه

آفرررین به شما 

.. نحوه برخوردتونم میشه بگید؟ وقتی حرفی آورد چی بهش میگید؟ 

آفرررین به شما .. نحوه برخوردتونم میشه بگید؟ وقتی حرفی آورد چی بهش میگید؟

بگید بازگو نکنه، به حرفاش دقتی نشون ندید، حواسشو پرت کنید

.                                                                  
خدا حفظشون کنه.. انشالله سایتون همیشه بالای سرش باشه

قربونت برم انشالله با بچه های شما .بچه ها آیینه رفتار ما هستن هرچقدر بهشون احترام بذاریم همونقدر مودب و محترم بار میان و بنظرم حرف پدر و مادر همیشه باید یکی باشه و جلوی بچه پشت هم باشن تا بچه خوب و یکدست بار بیاد

اصلی ترین و مهم ترین اینه که یادش بدی نهههه گفتنو یاد بگیره خیلی مهمهباهاش رفیق شینصیحتش نکنی بلکه ص ...

دقیقا نه گفتن خیلی مهمه.. میشه بگید چطوری یاد بدیم؟ اگه یه موقع چیزی رو بچه ای خواست و تو خونتون مهمون بود و بچتون راضی نشد چیکار میکنید؟ بعضی مواقع من میمونم باید چیکار کنم؟ 

من تربیت جنسی و حریم خصوصی  بچه واسم خیلی مهمه و دغدغمه....از همون زمانی که پوشکش رو گرفتم..‌بهش نقاط خصوصیش رو یاد دادم ...گفتم اینا فقط مخصوص توعه ... هیچ کس حتی بابایی نباید ببینه...یا لمس بشه.....فقط من میتونم تو رو حمام ببرم..خداروشکر این اموزش هام باعث شد خیلی جاها با همسن و سالاش که کارهای ناجور میخواستن بکنن  خودش رو حفظ کنه و وارد بازی کثیفشون نشه و سریع بیاد بهم بگه ....خیلی باهاش صمیمی بودم و هستم...همه ی موضوعات مدرسه و دوستاش رو میاد بهم میگه ...

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

تحت هیچ عنوان حرفی نیاره و نبره، جایی رفت مثلا خونه پدربزرگ مادربزرگ جیک و پیکشونو نگه، خبرچینی نکنه

عالیه آفرین جدیدا حیلیا فکر میکنن اینکه بچه شون هرجا میره بیاد گزارش بده خوبه ولی بدترین نوع تربیت بچه س بچه فضول و خاله زنک بار میاد

وقتی پسرم کوچیک تر بود تابلوی ستاره ها خیلی کمکم کرد.هر کار خوب یه ستاره می‌گرفت ستاره ها که مثلا ۲۰ تا میشد هدیه می‌گرفت.هدیه ها هم همیشه خریدنی نبود گاهی با پدرش استخر میرفت گاهی شهربازی یه وقتا هم اسباب بازی

خودش مشخص میکرد هدیه چی باشه

هم صبر رو بلد میشد هم یاد می‌گرفت قدر چیزی که به دست میاره رو بدونه.کار بدی هم میکرد یه ستاره حذف میشد 

بدون درگیری و خشونت😅 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
دخترمنم اجازه میگیره،به دخترم یاددادم به غیرازسفر مابقی اوقات باید شب توی خونه خودمون باشیم.باکسی جز ...

منم چندین بار بچه ام وقتی کوچیک بود میگفت نمیام خونه و می‌خواست خونه پدر بزرگ ها بخوابه ولی من نذاشتم به بزرگترا گفتم که مشکل شما نیستید بچه اگه عادت کنه بیرون از خونه بخوابه وقتی که بزرگتر شد انشاالله، اون موقعه که خطرناکه، اونام پذیرفتن و ناراحت نشدن.. مگر در مواقعی که بسیار ضرورت داره