2777
2789
عنوان

دم عروسی همه چیزمونو ازمون دارن میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 26 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز حتی وامو نگرفتیم

در ضمن اگه شوهرتول خورد داد حداقل بروز پس بگیره دلار روز به روز داره میره بالا

فقط خدا بداد برسه با این خانواده

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به همسرت بگو تو سفته هم بگیری پولت رو ندادن میتونی اجرا بذاری؟میخوای از پدرت شکایت کنی؟

وقتی خودتون دارید که ماشین بخرید چرا منت وسیله ی یکی دیگه رو بکشی؟سال دیگه همین ماشین دو برابر شده ولی اونا تهش همون پول رو بهت میدن تازه اگه بدن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

اصلا قبول نکنید... چون بعد خونه خریدن با وجود قسط کار خیلی سخت میشه... اگر درک میکنن خیلی محترمانه بگید که نمی‌تونید ریسک کنید... یا پولتون رو جایی سرمایه گذاری کنید و بگید دیگه قابل برداشت نیست

به همسرت بگو چراغی که به خانه رواست بر مسجد حرامه ..بنده ی خدا خودت گره کور زندگیت رو وا کن اول جوونیته زندگیتو راه بنداز از من بشنو که چندین مورد اینجور دیدم ی هزاری هم خانوادش نذاشتن کف دستش بگو بچسب به وامت ازدست دادی دیگ فاتحشو بخون 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚