2777
2789
عنوان

حس‌میکنم زن پسرخالم روم حساس شده

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 22 پست
۲ ساله اومده

ببین ماها زنیم دیگ بالاخره همو درک می‌کنیم میدونم شما مقصر نیستی شاید در نبود شما شوهرش تو خونه راجب یه چیز مثبت از شما تعریف کرده بعضی وقتا شما کاری نمیکنی ولی کسه دیگ باعث میشه طرف نسبت بهتون حساس شه

چه بی اعتماد بنفسه، اینجور افراد حال آدمو بهم میزنن چون فکر میکنن کمبود دارن و بقیه خیلی بهترن و قرا ...

دقیقا فکر کنم شما حس منو قشنگ درک کردید من کلا برونگرام یعنی تو جمع همیشه مامانمو بوس میکنم ، مادربزرگمو بغل میکنم میگم عشق منی و ... الان میترسم از جام تکون بخورم فکر بد نکنه ...

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دعوا نکنید توروخدا من نمیخوام لج کسی رو در بیارم فقط اینکه زنش فکر میکنه من از اوناشم و توهم زده نار ...

ببین گلم یکم کمتر توچشم باش اگه شما زیباتر باشین طبیعیه که حساس باشه شاید همسرش تو خونه چیزی گفته حساسش کرده درک کن میدونم مقصر شما نیستین ولی خب دست خودش نیست واما درمورد اون کاربر باید بگم ایشون هم عقد هستن هم دوست پسر دارن دیروز دونفر درموردش تاپیک زدمیخوام بگم اینجا انقدر همه چیزو عادی سازی نکنه 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
خب خودشم به شوهر من دست نده شوهر من کلا اهل دست دادن نیست همیشه این خانم اولش دستشو دراز میکنه از وق ...

بابا خودت اول نوشتی ماهمه باهم راحتیم 🤣🤣

خب به شوهرت بگو رو نده یطوری سلام بدیذ ک دست دادن ها ترک بشه کاری نداره. ک

ببین ماها زنیم دیگ بالاخره همو درک می‌کنیم میدونم شما مقصر نیستی شاید در نبود شما شوهرش تو خونه راجب ...

راست میگید ممکنه این اتفاق افتاده باشه 👍

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

بابا خودت اول نوشتی ماهمه باهم راحتیم 🤣🤣خب به شوهرت بگو رو نده یطوری سلام بدیذ ک دست دادن ها ترک ب ...

میگم اگه انتظار داره کسی سمت شوهرش نره باید خودشم رعایت کنه نمیشه که خودش برقصه دست بده همه کاری کنه 

نظر همسرتون چیه

همسرم میگه بی اعتماد بنفسه تو بهش فکر نکن 😕