2777
2789
عنوان

دیگ امروز مامانمم ازدواج نکردنمو سرم کوبید

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 22 پست
به آینده امید وار باشبه یه ریش سفید یا یه روحانی که تو تلوزیون نشون میده شمارشون رو بکیر اکثریت یه ش ...

انشالله خدا در این موردم کمکم کنه🥲❤

ن عزیزم اونموقع مسخره میکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم واقعا لعنت به این خانواده ها من فکر کردم دهه 60 فقط اینجور بود نذار ارزشتو بخاطر ازدواج کردن ...

خاک تو سرم وقتی ناراحتم تا دهنمو باز میکنم حرف بزنم گریه میکنم😞

پدرو مادرم اصلااااا هیچی نمی‌گفتن

امروز مامانم ولی..😞

راضی نیستم چیزشون بشهولی ازشون نمیگذرمم دیگ خستم هرچی میگن بعد میگن جنبه نداری شوخی میکردیم مریض های ...

نصف شوخی جدیه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
خوشبختانه خانواده من از ازدواج کردنم دست کشیدنو خودشون به طور خودکار همه رو رد میکننحتی فامیل جمع شد ...

من خودمم دیگ انقدر از این و اون حرف شنیدم دوست دارن ازدواج کنن راحت شم😣

خاک تو سرم وقتی ناراحتم تا دهنمو باز میکنم حرف بزنم گریه میکنم😞پدرو مادرم اصلااااا هیچی نمی‌گفتنامر ...

همه همینن عزیزم جز خودت همه یه روز با حرفاشون ناامیدت میکنن ناراحتت میکنن باید بدونی الان دیگه حتی تو روستا هم باشی دیگه این دین و مذهبا رفته کنار نصف جمعیت حتی از سن کم دوست پسر پیدا می کنن مسئله اینه مجبور نیستی حس کنی موندی یا باید ازدواج کنی و کسی اینو بکوبه تو سرت زندگی خودته واقعا