2777
2789

خدایا میبینی دارم روز به روز بیشتر میشکننم😭😭😭😭😭😭

چرا کاری برام نمیکنی دیگ طاقت حرف شنیدن ندارم

😭💔

کاش میمردم این روزا رو نمیدیدم

مهمیه تلاش کردم دختر خوبی باشم براشون درس خوندم مستقل شدم ولی خب چون خوششون نمیاد با کسی هم دوست نشدم(پسر)خاستگار چندان و درست حسابی هم نداشتم سن خاصی ندارم ولی چون دیگ شهر ما تو این سن کسب نمیمونه و اکثر همسن سالام متاهلن و حتی بچه دارن 

هر روز یکی یه حرفی بارم میکنه بقران دیگ شکست دلم خون گریه میکنه خدایا خستممممم😭😭😭😭💔💔💔💔

میشه توروخدا یه نگاه ب تاپیک من بندازین .حالم خوش نیست 😭

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

مامان منم میگه شوهر نمیکنه از دستش راحت شیم😐😂حالا انگار چیکار کردن واسم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی گریه نکن اونا که سزای حرفشون رو می بینن که اینقدر بی رحمانه دل میشکنن 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

به آینده امید وار باش

به یه ریش سفید یا یه روحانی که تو تلوزیون نشون میده شمارشون رو بکیر اکثریت یه شماره برا عموم دارن که با خوانواده صحبت کنن که سر یه همچین رسم مسخره ای اینقد فشار نیازن

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

چی بگم واقعا لعنت به این خانواده ها من فکر کردم دهه 60 فقط اینجور بود نذار ارزشتو بخاطر ازدواج کردن یا نکردن زیز سوال ببرن بگو هروقت دلم بخواد ازدواج میکنم خانوادمین احترامتون واجب ولی نمی تونید خارم کنید اونم بخاطر ازدواج

مامان منم میگه شوهر نمیکنه از دستش راحت شیم😐😂حالا انگار چیکار کردن واسم

واقعاها

نه قیافه خوشگل بهم به ارث دادن نه گذاشتن بت کسی باشم حالا این حرفاش واقعا خیلی برام سنگین اومد

خوشبختانه خانواده من از ازدواج کردنم دست کشیدن

و خودشون به طور خودکار همه رو رد میکنن

حتی فامیل جمع شدن اومدن خونمون که من جواب مثبت بدم

گفتیم نه😂

حالا انگار متاهل ها چه گلی به سرشون زدن ،یه زندگی عادی

همه اش آشپزی و کار خونه و قسط و وام و اجاره و ...

مگر موارد خیلییی خیلی خاص 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

اسی گریه نکن اونا که سزای حرفشون رو می بینن که اینقدر بی رحمانه دل میشکنن

راضی نیستم چیزشون بشه

ولی ازشون نمیگذرمم دیگ خستم هرچی میگن بعد میگن جنبه نداری شوخی میکردیم مریض های روانی😭

اشتباهت همینه دیگ کمتر کسی خاستگاری سنتی میکنن برا خودت دوست پسر پیدا کن و باهاش باش 😐پسرای جدید جه ...

از کجا پیدا کنم خواهر انقدر به همه ببینم کردن کسی پیام میده فک میکنم فامیله اومده آبرومو ببره🥴

محیط کارمم فقط خانوم هس