2777
2789
عنوان

تست پاپ اسمیر

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 53 پست
اخه ۵شنبه ب من گفت بیا واست انجام بدم فقط ظرفش از ازمایشگاه بگیر خواستم ببینم کسی بهداشت انجام داده ...

اکه اینطوره که خوبه دیگه اون جوابم که آزمایشگاه میده دیگه کار آزمایشگاه فک نکنم بد باشه

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماماهستم عزیزم

چقد عالی ،ممنون ک ب تاپیک من اومدید و جواب دادید🌷

ببخشید من ب دکتر هم گفتم عطسه اینا ک میکنم گاهی وقتا معذرت میخوام یه کوچولو جیشم میریزه ،گفت عضلاتت شله لیزر کن ،

من پارسال یه دکتر گفت افتادگی رحم داری ولی این گفت اصلا نداری افتادگی فقط عضلاتت خیلی شله ،۳۰ سالمه یه بچه دارم

لیزر چجوریه ؟ 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

عزیزم من برای تنبلی رفتم پیش ماما ایشون به من مدروکسی پروژسترون وسیپترون کامماند داده  هرشب هردورو باهم بخورم و بعد صبحانه هم یه دونه اسپیرونولاکتون بخورم اینجا شنیدم اینا لک صورت وریزش مو میاره درصورتی که ماما به من گفت اسپیرولاکتون از ریزش مو وجوش صورت ناشی از تنبلی رو درمان میکنه درسته یا نه گیج شدم ؟؟؟

عزیزم من برای تنبلی رفتم پیش ماما ایشون به من مدروکسی پروژسترون وسیپترون کامماند داده هرشب هردورو ب ...

درسته عزیزم 

تو تنبلی الگوی ریزش مو مردانه هست این قرص رو حتی متخصص پوست برای ریزش مو هم تجویز میکنه 

داروهاتون درسته

اسپیرولاکتون جز داروهای اصلی برای درمان تنبلی تخمدان تو کتاب معتبر بیماری های زنانه نگران نباش با خیال راحت مصرف کن

Off از ۶/۱۹🙃💕
چقد عالی ،ممنون ک ب تاپیک من اومدید و جواب دادید🌷ببخشید من ب دکتر هم گفتم عطسه اینا ک میکنم گاهی وق ...

منم مثل شمام به من دکتر گفت افتادگی مثانه داری😕😕

واقعا😑😐من اصلا نفهمیدم میگم فقط یه لحظه بود ،بار اولمم بود اصلا هیچ شناختی ازش نداشتم هیچی نمیدونس ...

منم تجربه اولم خوب بود 

ولی دفعه دوم واقعا وحشتناک بود    چون دکترش وحش بود 

هر پنج سال در صورتی ک نرمال باشه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫