2777
2789
عنوان

تست پاپ اسمیر

166 بازدید | 53 پست

امروز رفتم برای اولین بار دادم 

بیمه تکمیلی هستیم ولی گفت آزاده انقد ناراحت شدم😐

۶۰۰و خورده ای آب خورد برام 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قسمت نمونه ک داخل مطب میگیرن آزاده ک ی ۲۰۰ میشه حدودااما موقع تحویل ب آزمایشگاه اونو بیمه میده ک حدو ...

خب ۱۵۶ دادم برای تست ،۴۳۴. تمن هم دادم برای آزمایشگاه ،آزمایشگاه هم گفت آزاده ،نمیدونستم واقعا واگرنه نمیدادم 😑

من هفته پیش دادم فردا میرم جواب نشون دکتر بدم دعا کنید چیزی نباشه

انشاالله ،منم ۲۹،فردا هم آزمایش قندو تیروئید دارم ،شماهم برای من دعا کن❤️🌷

ششصد تومن ک هیچی نیست من تست زگیل هم گفتم برام انجام بدن در مجموع حدود دو و خوردی شد راستی اسی درد ن ...

آره تست زگیل هم گفت بعد ۳۰ سالگی سالی یکبار بده ،ن یه لحظه درد بود ک قابل تحمل بود 

والا نمیدونم من ک هر دفعه با بیمس دفعه ی آخری هم حدود دوهفته پیش بود

یعنی بیمه قبول کرد؟؟من درمانگاه رفتم بیمارستان نرفتم ،حالا این درمانگاه با بیمه ی من قرارداد داره مثلا 

آره تست زگیل هم گفت بعد ۳۰ سالگی سالی یکبار بده ،ن یه لحظه درد بود ک قابل تحمل بود

این دفعه ک برام انجام دادن واقعا وحشتاک بود 😑😑😑😑

اینقدر جیغ زدم تا تموم شد  ، متاسفم برای دکترش   

اولین بار ک انجام دادم در حد یک لحظه تموم شد 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
این دفعه ک برام انجام دادن واقعا وحشتاک بود 😑😑😑😑اینقدر جیغ زدم تا تموم شد ، متاسفم برای دکترش ...

واقعا😑😐من اصلا نفهمیدم میگم فقط یه لحظه بود ،بار اولمم بود اصلا هیچ شناختی ازش نداشتم هیچی نمیدونستم ولی واقعا چیزی نبود ،ای بابا،چند سال یبار باید تست بدیم؟؟

یعنی بیمه قبول کرد؟؟من درمانگاه رفتم بیمارستان نرفتم ،حالا این درمانگاه با بیمه ی من قرارداد داره مث ...

بله عزیزم فاکتور بردیم بیمه داد 

هر دفعه ک رفتم بیمه داده 

بجز پول انجام تست داخل مطب ک اون آزاده 

توی مطب تست دادم و تحویل آزمایشگاه سرکوچه دادم

واقعا😑😐من اصلا نفهمیدم میگم فقط یه لحظه بود ،بار اولمم بود اصلا هیچ شناختی ازش نداشتم هیچی نمیدونس ...

قبلا ۳سال یه بار بود ولی اون روز دکتر به من گفت باید سالی یه بار تست بدن خانمها فکر کنم چون بیماری زنان زیاد شده😖😖

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔