2777
2789
عنوان

خونواده شوهرم میخوان کل پولامونو بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 24 پست
شوهرم میگه اعصاب منو بهم ریختی و خونوادمن و پس میدن و هرجور شده عروسی میگیرنو سفته میگیرم ازشون

معذرت میخوام به شوهرت بگو گ.ه نخور البته ببخشید تروخدا اعصابم ریخت بهم مردا خیلز احمقن نمیفهمن به خدا دور و ور من خیلیا اینکار رو کردن الان بدبخت و فلاکت زدن ار روز دنبال خونه اجاره ای ارزون چاره ای نداری باید خانواده خودت و بکشی وسط شوهرت نادونه بیچاره اتون میکنه جنگ اول به از صلح آخره

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا قبول نکن چون محتاج نیستن. به گفته ی خودتون خونه و ماشین دارن .اگه نداشتن میگفتم عیب نداره تو نیکی کن و در دجله انداز

اگه پربازدید شد توروخدا برای حل شدن مشکل مالیم صلوات میفرستید؟

ممنون میشم هر کسی فرستاد لایک کنه تا منم واسه حاجت رواییش صلوات بفرستم❤

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

اصلا قبول نکن چون محتاج نیستن. به گفته ی خودتون خونه و ماشین دارن .اگه نداشتن میگفتم عیب نداره تو نی ...

قبول نمیکنه شوهرم صده طلاقم بده نمیکنه

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

به هیچ وجههههه نزاری این کارو بکنه ها

شده قهر کن برو خونه بابات ولی نزار چنین کار احمقانه ای بکنه 

البته به نظر میاد شوهرت خیلی طرف پدر و مادرشه 

در این مورد اتمام حجت کن باهاش 

شوهرم میگه اعصاب منو بهم ریختی و خونوادمن و پس میدن و هرجور شده عروسی میگیرنو سفته میگیرم ازشون

خب تو الان با این سرمایه ات یه مقدار طلا بخر سال دیگه ببین چقدر دستت رو میگیره  حالا پول رو بدهید به هرکسی سال دیگه ارزشش خیلی اومده پایین

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟