2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و یه راهکار دیگه هم بهت میدم اسی 

مثلاً اینم خوبه ساعت یازده این حدود شروع کن تو تاریکی که چراغ خاموشهدراز کشیدی رو تخت عمدا چیزای آموزشی یا مثلاً مقاله ایی چیزی بخون چه با گوشی چه کتاب با نور ضعیف 

یهو هستن میشه خوابت می‌بره 

وای چرا چی شده

هیچی 

برو تو پیجش استورایشو ببین

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
من دو روز هم نخوابیده باشم دراز می کشم تا صبح خوابم نمی بره معمولاً

من حداقل روزی هشت ساعت دارم کار میکنم و مدام سر پا هستم 

انقدر ذهن و جسمم در طول روز درگیره که قبل از اینکه بخوابم ذهنم خاموش شده 

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !

یک ساعت شایدم بیشتر 

نی نی سایت میچرخم تا بی هوش بشم 

وگرنه فکری میشم تا نصف شب خوابم نمیبره

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
من از وقتی ک یادمه اینجوری بودمی شب در میون دارویی تا الان مصرف نکردم میگن معتاد کننده ست ضرر داره

آره ولی خیلی آزار دهنده‌س صبح هم باید درس بخونه آدم واقعا نمیشه 

وطن ای هستی من..
یعنی چیکار کنم؟

من کاری نکردم 

راستش از غم زیاد و ناامیدی با گریه فقط دلم میخواست واسه اینکه فکر نکنم بخابم خدا نکنه واست پیش بیاد البته 

ولی از خستگی فکری زیاد با اشک میرفتم می‌خوابیدم 

اینجوری خود بخود خوابم میبرد چراغ خاموش گوشی کنار میذاشتم تلویزیون خاموش خابم میبرد چون دلم نمی‌خواست تا نصفه شب بیدار شم فکر کنم عصبی بشم 

قبلنا ولی با تلویزیون روشن اخبار میذاشتم خوابم میبرد با صدای کم البته یا فیلم البته این وقتایی که خیلی استرس داشتم و ترس خوب بود 

دراز می‌کشی چیکار می کنی که فوری خوابت میبره؟

راستی اسی 

یه چیز از همه بهتر 

یمدت سرکار میرفتم شبا . انقد خسته میشدم درجا خوابم میبرد شیفت عصر تا شب بودم 

البته کاری برو که خوش بگذره تفریحی باشه بیشتر نه کارهای سخت 

اینجوری با خستگی پلی با نشاط خوابت می‌بره