2777
2789

داداش خودم ۱۵سالش بود با زنداداشم که ۱۳سالش بود دوست بودن 

تا اینکه داداشم وقتی ۲۶سالش شد باهم عقد کردن و ۲سال بعد هم عروسی 

الان داداشم ۳۸سالشه ، یه دختر ۸ساله هم داره 

بلخره این سن هم برای پسر هم دختر ین حساسیه،  سن بلوغه، احساساتشون تحت تاثیر هورموناشونه 

چطوری بوده اصن جریان 

بعد ۵سال مامان بابام فهمیدن داداشم با زنداداشم دوسته ، یکم دعواش کردن ، دیگه یه جا داداشم عصبی شد ، قسم خورد که تاحالا دستشم نگرفته 

همش برام جای سواله ، چطور قبلنا انقد روابط پایدار بوده.  اونم از سن پایین

اصن چطوری دخترا و پسرا از این سن وارد اینجور روابط میشدن ؟؟؟؟

عجیبه برام

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عشق نسل ما عشق واقعی بود هوس نبود

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من داداشم 21سالش بود عاشق زنش شد بعد 4سال دوستی و 1سال و نیم عقد 4ماه پیش عروسیشون بود ولی خیلی عاشقه زنشه از همون عقد هم ماشینش به اسم خانمش زد و حقوقش هم مستقیم میره رو کارت خانمش به این میگن عشق

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

چون که قبلا مثل الان از گوشی های پیشرفته استفاده نمی شد

اینستا و محتواهای چرتش وجود نداشت 

اون وقتا فوقش با یه گوشی ساده با هزار تا ترس و لرز یه پیامی رد و بدل می شد که پر از ذوق بود 

هر چیزی که به نظرم سخت به دست بیاد، آدم ارزششو بیشتر می فهمه، قدرشو بهتر می دونه