2777
2789
عنوان

دست درد بعد تشنج عادیه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 51 پست
اخه چون ۴ ماه خورد و تشنج نکرد گفتم دیگه دارو جواب داده بهشبعد هفته پیش تشنج کرد و دکترش دارو اضافه ...

من پرستارم چون به نوروساینس علاقه دارم راجع به تشنج و صرع کودکان زیاد مطالعه داشتم. چون توی بخش ها مریض تشنجی زیاد داریم یه پرستار موظفه راجع به تشنج و درمانش اطلاعات داشته باشه😊

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پرستارم چون به نوروساینس علاقه دارم راجع به تشنج و صرع کودکان زیاد مطالعه داشتم. چون توی بخش ها م ...

خسته نباشی

معلومه تو کارت خیلی ماهری

ولی خیلی روحیه میخواد

میگم توصیه ای چیزی داری راجبع غذاش؟؟

فقط یه سوال بنظرت با لوبل ۱۰۰۰ روزی ۲تا و دپاکین ۲۵۰.بازم احتمال تشنج هست؟؟؟

یا اینا قوی ان؟

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
خسته نباشیمعلومه تو کارت خیلی ماهریولی خیلی روحیه میخوادمیگم توصیه ای چیزی داری راجبع غذاش؟؟فقط یه س ...

مرسی عزیزم انشالله تشنج مادر شما تحت کنترل در بیاد که دیگه دلشوره نداشته باشین❤️

راجع به تغذیه ما به مریضا رژیم کتوژنیک پیشنهاد میکنیم ، ینی گلوکز ( قند ) پایین و چربی بالا ( مثل حالتی که توی دیابت اتفاق میوفته) » گوشت و ماهی و تخم مرغ و لبنیات پر چرب و پرهیز از غذاهای پر کربوهیدرات مثل سیب زمینی 

البته اگه که رژیم شخصی سازی شده می‌خواین از پزشکتون درخواست کنین که به یه متخصص تغذیه ارجاع بدن اگه نیاز باشه که رژیم خیلی خاصی داشته باشن حتما ارجاع میدن

راجع به دارو ها باید بگم که داروی قوی و ضعیف توی دارو های روان نداریم باید ببینیم مریض به کدوم پاسخ میده با آزمون و خطا 

مرسی عزیزم انشالله تشنج مادر شما تحت کنترل در بیاد که دیگه دلشوره نداشته باشین❤️راجع به تغذیه ما به ...

ممنونم عزیزم

به دکترش گفتم

گفت مواظب سردی باش

یا اگه دادی مصلحشو بخور

ممنونم بابت دعای قشنگت

خدا از بزرگی کمت نکنه🩵🦋🩵

خدا مواظب عزیزات باشه

ممنونم عزیزمبه دکترش گفتمگفت مواظب سردی باشیا اگه دادی مصلحشو بخورممنونم بابت دعای قشنگتخدا از بزرگی ...

قربونت برم دختر خوشگل❤️

هر موقع از تشنج مادرت ناراحت شدی به این فکر کن خیلی بچه های کوچیک که تشنج دارن درمان شدن یا فقط یک نوع قرص مصرف میکنن و دیگه اصلا تشنج نکردن. مادر شما بالغه پس راحت تر درمان میشه قطعا. فقط مراقبش باشین استرس نداشته باشه و یک جو محیطی آروم و ریلکس براش محیا کنین 

قربونت برم دختر خوشگل❤️هر موقع از تشنج مادرت ناراحت شدی به این فکر کن خیلی بچه های کوچیک که تشنج دار ...

خیلی خوبی🥺

یک دنیا ممنونم بابت حرفای قشنگت...واقعا بهتر شدم

کاش همه مثه تو بودن

فقط دعا میکنم هر جا خدایی نکرده دلت گرفت و غم داشتی همون لحظه خدا به دادت برسه و معجزه اشو نشونت بده

خیلی بهم روحیه دادی

امیدوار شدم🩵🩵🩵🦋🦋🦋