2777
2789
عنوان

مذهبیا خواهش میکنم بیاید

66 بازدید | 5 پست

خانوما یه دختری رو در نظر بگیرید واجباتو داره مستحباتم داره پشت هرکاریشم بابت نقصش استغفارشم میگه، درسشو میگیره و کارای گناه دیگم نمیکنه

خب عقیدشم امام زمانیه

اینا به کنار 

گاهی همه چی معمولیه نرماله و فقط،اون غم های مزمن رو داره ، ولی گاهی مثلا یهو هرچی بدبخته روسرش آوار میشه و دست تنهاست و هرچی دعا میخونه به در بسه میخوره و شاید بدترم بشه. چطوری توی اون دوره که یهو تحت فشاره، از خدا کمک بخواد طوری که واقعا سریع و فوری از زیر بار غم دربیاد.

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
چند سالته؟

۳۰

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه از غم فوری در بیاد شاید خیلی رویایی باشه ولی می‌تونه ناراحتیهاشو بنویسه با یه مشاور امین صحبت کنه دنبال راه حلهای مختلف باشه اگه واقعا راه علاجی نداره صبر کنه و بگه اینها رو بخاطر خدا تحمل میکنم انشالله خدا برام جبران می‌کنه به سفر بره یا حتی یه پارک رفتن قدم زدن ورزش کردن با دوستای خوب معاشرت کردن کارای مثبتو مفید انجام دادن تو روحیه اثر مثبت داره  روضه گوش بده خود گریه کردن برای اهل بیت دل رو جلا میده بعد درکنار همه ی اینها راه نجاتشون بخواد  نذر بکنه صلوات بفرسته با خونواده مخصوصا پدرومادر به نیکی رفتار بکنه از پدرو مادرش بخواد براش دعا بکنن مخصوصا پدر 

گاهی مشکلات برا صیقل دادن روحه،برای تعالی انسانیت

اصلا هدف از آفرینش و اومدن به این دنیا همینه

ولی این موقعها با خدا بیشتر حرف بزن،ذکر یونسیه زیاد بگو

و مشکلاتت رو و چیزی ناراحتت میکنه رو ،رو کاغذ بنویس

بیشتر با دیگران یا دوستات بگو و بخند و باهاشون حرف بزن یه سرگرمی برای خودت پیدا کن باشگاه برو یا یه کلاسی 

من خودم وقتی ناراحتم حرفامو یا ناراحتی هامو به دوستم یا خواهرم میگم (البته بستگی داره طرفت چه طور آدمی باشه) یا سکوت میکنم و ازش عبور میکنم و میسپرمش به دست زمان

ولی به نظرم موقع مشکلات پیش مشاور بری بهترین راه حله  تا از بقیه راهنمایی بخوای اینجوری هم یه راه حلی پیدا میکنی هم فشاری که روته انگار کمتر میشه و سبک‌تر میشی

ولی به نظرم کنار همه این هااا  صبر  خیلی مهمه

زندکی بهم یاد داده موقع مشکلات و سختی ها صبور باشم و تلاش کنم و توکلم به خدا باشه تا اینکه همش غصه بخورم 

البته بگما ناراحت شدن بد نیست اما به اندازه  

فقط وفقط خودت میتونی خودتو از غم و ناراحتی نجات بدی 

از خدا هم بخواه کمکت کنه و تنهات نزاره تا بتونی از این مشکلات عبور کنی