2777
2789

اول شرایط تحصیلیمو بگم 

پشت کنکوریم فعلا دیپلم نگرفتن چندتا تجدیدی داشتم 

تجربیم هدفم پزشکی نیست اول فرهنگیان نشد پرستاری چیزی 

فعلا هم واسه کنکور شروع نکردم و دارم تجدیدی هارو میدم خسته شدم دیگه واقعا 

شرایط زندگیمم بد نیس اختلافاتی داریم نه آنچنان جدی 

شوهرم میخواد بزاره برم گواهینامه بگیرم شاید بزاره هنری هم یاد بگیرم 

نمیدونم دانشگاه میزاره برم یا نه 

چون شهر خودمون جز پبام نور دانشگاهی نداره 

باید برم خوابگاه 

از یه طرف هم ناراحتم میترسم قبول نشم 

نظر شما چیه 

بعد بنظرتون دو تا امتحان تجدیدی مونده یکیشو برم بدم یکی رو بزارم واسه تابستون و جدی شروع کنم واسه کنکور و نهایی بخونم

متاهلی؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فرهنگیان قبول نشی پرستاری به هیچ وجه نمیاری باید اول پرستاری بزنی اگه نشد فرهنگیان بیاری صرفاً ...

آخه الویت من فرهنگیانه

بعد بنظرت اون موقع میزارن غیر حضوری بخونبم

بله

بنظرم سما فعلا درس رو بخون

چند سالته

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

عزیزم فرهنگیان قبول نشی پرستاری به هیچ وجه نمیاری باید اول پرستاری بزنی اگه نشد فرهنگیان بیاری صرفاً ...

اره میخواستمم بگم..

برای خود من دانشگاه دولتی رفتن خیلی تجربه خوبی بود ، کاملا طی اون ۴ سال بالغ شدن رو احساس کردم ...

آدم تجارب خیلی زیادی بدست میاره ، شبکه دوستان و همکارانش رو گسترش میده ، با افرادی تبادل اطلاعات می‌کنه که هم نظر و هم عقیده خودش هستن و....

کلا برای من فرصت خیلی قشنگی بود 

خیلی ناراحت شدم بخاطر زن ها.شوهرم بزاره ...😔😔

والا خب چیکار کنم 

کلی سختی بکشم دانشگاه قبول بشم 

بعد بچه هم شوهرم میخواد 

نه میتونم برم خوابگاه نه شوهرم میاد بریم شهر دیگه 

والا خب چیکار کنم کلی سختی بکشم دانشگاه قبول بشم بعد بچه هم شوهرم میخواد نه میتونم برم خوابگاه نه شو ...

چند سالته