2777
2789
عنوان

عجیب تریت رسمی ک شنیدیت چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 78 پست
یه داماد داشتیم مال دریان بودن شب حنابندان داماد مثلا فرار کرد رفت پشت بوم داداشاش باید میرفتن به زو ...

😂😂😂ناز میکرده

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از عجیب ترین حرکاتی هم که خانواده بعضی پسرا انجام میدن اینه که جشن عروسی میگیرن و کادو ها عروسی رو خانواده پسر بر میدارن خیلی زشته بی فرهنگیه واقعا اگه تو اطرافیانتون انجام میدن منعشون کنید 

خانواده دختر مگه جهاز میدن بعدش پولی طلب میکنن که بعضی خانواده پسرا این کارو میکنند؟

موهای یکی دیگ رو بکشی ک زنت از زن اون خوشگلتر بشه😐😂

😂😂😂فک کن بعد طرف میگه ن زن من. باااید خوشگل تر باشه😐

مامان میگه قدیما تو روستامون شب عروسی آفتابه خونه داماد میدزیدن بعدش بچه اول پسر می شد 🤣🤣🤣🤣

😂😂

مامان میگه قدیما تو روستامون شب عروسی آفتابه خونه داماد میدزیدن بعدش بچه اول پسر می شد 🤣🤣🤣🤣

منم دیدم

یه تیکه وسیله ازشون برداشتن

ولی نمیدونستم چرا

استارترمیشه لطفا تاپیک آخرم که  هست رو گزارش بزنید هرکسی زد لایکم کنه براش دعای نادعلی  میخونم🙏🙏🙏

یکی از عجیب ترین حرکاتی هم که خانواده بعضی پسرا انجام میدن اینه که جشن عروسی میگیرن و کادو ها عروسی ...

وای حرصممم گرفتتت قشنگ مفت خوریهههه بابا طرف جیزیه میده، دختر میده، بعد ها وارث نیده.. هعییی

اینکه بعد از عقد عروس پاشو میذاره رو پای داماد که زبونش دراز تر باشه شنیدید؟خواهرشوهره من همین تازگی انجام داد خیلی چیپ بود!!!با اون همه سکه و حقو حقوق دیگه نمیدونم چه زبونی میخواست کوتاه کنه