2777
2789
عنوان

دوستانی که مشکل معده داشتن توروخدا بیاین یکم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 52 پست
باز باید بری دکتر دیگه من مشکل معده دارم ولی به زخم نرسیده برا همین نمیتونم راهنمایی کنم انشالله خوب ...

ممنون عزیزم .پیش دکتر خوبی هن میرم بار اول نتیجه گرفتم دکتر محمد امانی.نمی دونم چرا بازم مریض شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر آناهیتا قورچیان 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

عزیزم..داروهاتو چرا ادامه نمیدی؟

الان شروع کردم داروهایی که اون سری داده بود میخورم چون ده روز جدیدا رو خوردم اثر نکرد . قبلی ها رو میخورم بازم همونجورم

درمان زخم معده 1- انجیر و عسل را به نسبت مساوی مخلوط نموده و میل نمایید بسیار نافع است. 2- 20 گرم بر ...

ممنون گلم زحمت کشیدی همه اینا رو سری قبل امتحان کردم نشد ک 😥

الان شروع کردم داروهایی که اون سری داده بود میخورم چون ده روز جدیدا رو خوردم اثر نکرد . قبلی ها رو م ...

ی قاشق گلاب بخور ببین درد معدت الان اروم نمیشه؟گلاب گرمه معده رو تسکین میده..معده درد وحشتناکه منم کشیدم میدونم ..

پدرم 30سال زخم معده شدید داشت فقط باهمین روش خوب شد البته رو اعصابشم کار کرد ک عصبی نشه براحتی..مشکل ...

جدی؟ دارو چی ؟ می خورن ؟ منم حساس هستم متاسفانه و زودرنج

ی قاشق گلاب بخور ببین درد معدت الان اروم نمیشه؟گلاب گرمه معده رو تسکین میده..معده درد وحشتناکه منم ک ...

یبار اوایل بارداری ب مدت یک هفته اینقدر معده درد شدید داشتم ک نفسم دیگه بالا نمیومد از درد هزارتا دکتر رفتم فایده نداشت.تا ی دکتری ی قطره سر کننده ک برا دندونه برام نوشت تو شربت الومینیوم ام جی حل کنم بخورم..وقتی خوردم بعد نیم ساعت اروم اروم شد..معدم سر شده بود

برا سالیان پیشه من بچه بودم یادم نیس فقط همین شیرین بیانو یادمه...کپسول امپرازول ناشتا میخوری؟خیلی ت ...

اره اونو میخورم 

فاموتیدین شربت معده و دمپریدون داده بود ک اثر نکرد