2777
2789
عنوان

دوستانی که مشکل معده داشتن توروخدا بیاین یکم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 52 پست
اق مرباخوری خخخ ولی هر درد وزخمی روخوب میکنه هرزخمی از دهان تامعدت ومری همه رو خوب مبکنه

خدا کنننننننع 

الان میرم درست می کنم التماس دعا خدا کنه هیشکی مریض نباشه 

راستی سری قبل ابنو خوردم خوب بود برام الان یادم نبود.از کجا میشه گیر آورد اصلش رو ...من یبار کسی برا ...

از عطاری بگیر

یا ببین تو ترب میتونی گیر بیاری یا نه

درمان درده واقعا یه مدت طولانی بخور

یه تعلیقی سیاسی🤕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل معده از ریشه باید حل بشه یبوست نداری؟یا اینکه گوشت گاو میخوری؟ یا گوست گوساله؟اگر اینا باشن رعا ...

نه فعلا اوکیم.گوشت مخلوط میخورم.از وقتی مشکل پیدا کردم لب ب سبزی و پیاز و اینا نزدم

ممنون گلم زحمت کشیدی همه اینا رو سری قبل امتحان کردم نشد ک 😥

مزاج معده از دیدگاه طب سنتی گرم و مرطوب است و اگر این این اعتدال خارج شود بیمار میشود،رطوبت پرخوری و خشکی بی اشتهایی را به دنبال دارد، 

بهترین درمان معده گرسنگی کشیدن است،بهترین شیوه خوردن صبحانه و شام است و بیشتر از این باعت تجمع اخلاط در معده و خارج نمودن معده از تعادل نسبی است،

هر کس میخواهد معده ای سالم داشته باشد، هر روز اول صبح یک لیوان آب گرم با مقداری عسل آویش بنوشد تا اخلاط باقی مانده از روز قبل شسته شود و معده آماده جذب غذای جدید باشد،

نیم ساعت قبل از هر نوع غذایی یک لیوان آب گرم بنوشید و

اگر خواستید وعده غذایی اصلی خود را بخورید ابتدا با سهل الهضم ترین غذا شروع کنید، چون هرآنچه ابتدا وارد معده میشود،ابتدا هم خارج میشود، اول آب،سپس نیم ساعت بعد میوه و نیم ساعت بعد سوپ و یا سالاد و بعد از غذای پروتئینی یا سنگین، با این کار هم توقف غذای زود هضم را در معده درست کرده ای و هم از فساد آن جلوگیری نموده ای تا معده درد و ورم و نفخ تشکیل نشود،

گرم کردن مزاج معده با یک سبابه نمک پنج دقیقه قبل از غذا از توصیه های پیامبر است،

هنگام غذا هیچگونه آبی نخورید و فقط لقمه را خوب بجوید و بعد از پایان غذا نیز یک سبابه نمک بخورید تا بزاق دهان بیشتر ترشح و گرمتر شود، تا ۲/۵ بعد از غذا یک لیوان آب بنوشید،اگر غذای شما چرب است این زمان را به ۳/۵ ساعت یا بیشتر افزایش دهید حتی اگر تشنه باشید، چون چربی انرژی زیادی برای هضم لازم دارد و سرازیر شدن خون به سمت گوارش احساس تشنگی را به دنبال دارد، و به محض اینکه هضم تمام شود،تشنگی خود به خود رفع میشود،

🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴