2777
2789
عنوان

میخام از فردا ب مدت دو هفته شیرینی جاتو حذف کنم مطلقا

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تنبلی دارم اتفاقا دکتر گفت خرما و کشمش مشکلی نداره

بله نداره ولی اگه بتونم اونارم حذف کنم که عالیه شکر قند نوشابه فسفود اینا که کلا ۱ساله تعطیله

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
چطور میتونی. ما که یه جعبه رولت 2 کیلویی اگر امروز عصربگیرم تا فردا عصر تمومه

ده روز بود دوتا شیرینی خامه ای تو یخچال بود آخرشم بزور کردم دهن داداشم ک نبینمشون البته می‌دیدم هم دلم نمیکشید

صبحانه کیک میخورم ، چپ وراست گز میخورم باز کیک میخورم نوشابه رو‌ حذف کرده بودم ولی الان گاهی میخورم چایی با چندتا قند میخورم نصف شب بیدار میشم گز یا خرما میخورم.... چطوری قندو حذف میکنید خوشبحالتون من واقعا از نظر روانی نمیتونم🤦‍♀️

صبحانه کیک میخورم ، چپ وراست گز میخورم باز کیک میخورم نوشابه رو‌ حذف کرده بودم ولی الان گاهی میخورم ...

منم همیقد آدم بدبختیم

باید از یه جایی شروع کنیم

نمیخام قند بگیرم پامو قطع کنن

کور شم

و هزار تا مرض دیگه

وایی من خرما وکشمش ونمیتونمحذف کنم ودکتر گفته به خاطر تنبلی باید کلا حذف بشه😫😫

کشمش شیرینیش زیاد نیست که همونم نخوریم میمیریم

من تنها شیرینی ک میخوردم کشمش بود و تنبلیم درمانم شد باردارم شدم...

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ده روز بود دوتا شیرینی خامه ای تو یخچال بود آخرشم بزور کردم دهن داداشم ک نبینمشون البته می‌دیدم هم د ...

ماشالا به ارادت. ما اگر خامه باشه تو یخچال دیگه هیچکس صبخانه و شام نمیخوره فقط خامه