2777
2789
عنوان

چقدررر خوبه آدم همسرش درشت تر از خودش باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1932 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قدش بدک نیس وزنش کمه

کراتین بده به خوردش😁

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

شوهرم قدش بلند تر منه روز عروسی سه بار منو بلند کرد دور زد تو سکو چقدر خوب بود یادش بخیر منو یاد روز عروسیمون انداختی اونم تو پره خیلی من لاغرم وزنم که الان 64 چون باردارم وگرنه 54 بودم 

اونم وزنش بیشتر منه ولی خبر ندارم چقدره 

عزیزم مهم اخلاق و درک و شعوره طرفه نه قد و هیکل

دارم میخونم همینجور قشنگ مردای هیکلی رو دارن میکوبنا😂فقط آراد بخونه اینارو

من اینو زیاد تو سایت دیدم

مثلا برای حمایت از سبزه ها سفیدا کوبیده میشن

برای حمایت از مو و چشم مشکیا رنگیا به نابودی میرن😑

تعادل باید باشه خب

حالا هرکیم که بلند و درشته که بد اخلاق نیست😅🤣

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

توی ازدواج ظاهر مهمه

هر دو باید به دل هم بشینن و برای همدیگه جذاب باشن

منم قد برام مهمه، یعنی مهمترین معیار ظاهریه

به نظرم باید قبل ازدواج بیشتر به این موضوع فکر میکردی

اما الان دیگه رهاش کن 

من اینو زیاد تو سایت دیدممثلا برای حمایت از سبزه ها سفیدا کوبیده میشنبرای حمایت از مو و چشم مشکیا رن ...

دقیقا داشتم همینو تایپ میکردم حالا برعکس این موضوع بود همه اون ور قضیه رو تایید میکردن 😑😂 الان همه میگن شوهر من بزرگه گند اخلاق 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید