2777
2789
عنوان

آمپول بعد از عمل بینی

89 بازدید | 17 پست

سلام دوستای قشنگم 

من تقریبا سه ماه و خورده ای پیش بینیمو عمل کردم فرم ایناش خیلی خوب بود خدایی تنفس اینا ک عااالی فقط نوکش ورم داشت با دکترم صحبت کردم دوتا آمپول عضلانی دگزامتازون و بتامتازون برام نوشتن که قرار شد یکی رو دیشب بزنم و یکی رو سه روز دیگ....

اما از دیشب ک زدم دگزا رو حس میکنم بینی م یخورده داره کج میشه بنظرتون ورم یه سمتش خوابیده یا بینیم کج بوده با کم شدن ورمش داره نشون میده خودشو... کسی تجربه ای داره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بتامتازون من زدم کل ورمش خوابید اما دوباره ورم کرد

عههه ببین عزیزم من مشکلم با ورم نیست حس میکنم بینیم داره کج میشه از صبح ینی احتمال داره بنظرت اول ورم یک سمتم بخوابه یا اینکه کجه واقعا

برای کاهش ورم و التهابه دیگه

عه من نميدونستم اينو .  دكتر قرار بودآمپول  بده  گفت هفته بعد يادآوري كن و هفته بعدش كه رفتم گفت با قرص كه دادم ن

ورمش بهتر شده و من كه   بعد ترش برا سرفه رفتم پزشك عمومي اون انگار دگزا داد سرفه بخوابه منم زدم😂حالا هر دفعه كه دارم نشون ميدم بينيمو به  دكتر ميگم آمپول كه گفتين بديم ورمش بخوابه😂

عه من نميدونستم اينو . دكتر قرار بودآمپول بده گفت هفته بعد يادآوري كن و هفته بعدش كه رفتم گفت با ...

چرا عزیزم برای ورمم هست من دیشب زدم دعا کن بخوابه زود ورمم عقد برادرشوهرمه

چرا عزیزم برای ورمم هست من دیشب زدم دعا کن بخوابه زود ورمم عقد برادرشوهرمه

ان شاء الله بخوابه عزيزم هنوز چسب ميزني؟ به من ياد دادهكه برا وضو و اينا بردارم و خودم بزنم حالا بايد پس فردا برم دوباره ببينه. فقط يه دگزا زد؟

ان شاء الله بخوابه عزيزم هنوز چسب ميزني؟ به من ياد دادهكه برا وضو و اينا بردارم و خودم بزنم حالا باي ...

نه عزیزدلم من دکترم گفت فقط دوماه چسب و ماساژ رعایت کن

بله احتمالا مال منم كم كم بگه نمي خواد ولي خدا كنه ورم بخوابه

عزیزممم میخوابه باور کن من شبی ک دیگ چسب نزدم صبحش اندازه کدو شده بود دماغم و تا دوهفته ورمش هی بیشتر میشد اما الان بهتره خداروشکر انشالله امپولا هم تاثیر داشته باشه 

وای ینی بهترین حس دنیاست وقتی میگ دیگ چسب نزن😍😅