2777
2789
عنوان

خواستگارام هم سطح من نیستن اصلا

209 بازدید | 25 پست

من خودم درسم تموم شده لیسانس دارم از نظر تحصیلی اگر کسی میاد دیپلم ردی یا دیپلمن که خب با خودم گفتم و دیدم که تحصیلات شعور نمیاره 

اما هم سطح خانوادمم نیستن چند پله پایین ترن من نمیگم خودم سطح بالام ولی اونایی که میان هم از من پایین ترن دلم میخواد حداقل یکی بیاد یک دو پله از من بالاتر باشه 

خواهشا نگید بچه ای۲۲سالمه و هم سنم از نظر محیط زندگی و هم شناخت خودم و نیازام مناسبه پیشنهاد دوستیم دارم اما اونام جالب نیستن اخلاقا چهره امم متوسط

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا آدم می سوزه درکت می کنم

یکی اومده بود که قبلا برا دخترخالمم رفته بود تا ازمایش رفته بودن ک فهمیدن طرف معتاده و حتی سواد نوشتن اسم خودشو نداره

اصلا با کسی که باهات هم کفو نیس ازدواج نکن

هیچکدوم به من نمیخورن شاید یکی دوتا ک سر مسائل دیگ اونام رد شدن

منم مثل شما هست وضعیتم گول اینکه از معیارای منطقی تون بگذرین رو نخورین شما حق دارین با پسر هم شان خو ...

مادربزرگم مادرمو مجبور میکنه من ازدواج کنم با هرکی رسید که فقط بگه نوه ام عروسی کرد 

ولی مهم نیس ک علاقه داشته باشی 

من واقعا دلم میخاد این همه زحمت کشیدم درس خوندم سواد داشته باشه خونه که میدونم الان هرکی داره از قبل داره خیلی جوونا مجردن توانایی خرید خونه ندارن

عزیزم من مدرک ارشد دارم ۲۷سالمه چهارم به گفته اطرافیان خیلی خوبه اخلاقم متوسط هرچی سمت منم میاد چرتو پرت دوس پسر ک بااینکه پایین ترن همش پیشنهاد رابطه میدن خواستگارم یدونه ندارم اصلا معلوم نیس دقیقا به چیه پیشنهاد خوب داشتن😂

منم همینطور با این تفاوت که 23 سالمه و علاوه بر همه اینا یکی رو دورادور دوست دارم که باعث میشه کلا ب ...

ولی طبق تجربه خودم عمرت رو تباه نکن من ضربه خوردم

مادربزرگم مادرمو مجبور میکنه من ازدواج کنم با هرکی رسید که فقط بگه نوه ام عروسی کرد ولی مهم نیس ک عل ...

توجه نکنین عزیزم اگه ازدواج نامناسب داشته باشین همون مامان بزرگ عمرا کاری واستون بکنن😐

من ۲۹ سالمه و امیدم به خداست خدا بلده 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿