2777
2789
عنوان

خواستگارام هم سطح من نیستن اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 25 پست
عزیزم من مدرک ارشد دارم ۲۷سالمه چهارم به گفته اطرافیان خیلی خوبه اخلاقم متوسط هرچی سمت منم میاد چرتو ...

یک چیزی به من ثابت شده بزار فکر کنن من بی فرهنگم 

اما پسر خوب سطح بالا برا دخترا سطح پایین 

پسر سطح پایینم برا دخترا سطح بالا 

مصداق بارز گوشت خوب نصیب کفتار میشه 

من که هرکی اومد یکی از یکی بدتر خنگ و بی سواد،معتاد،زن طلاق 

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همینه عزیزم پسر ازدواجی کم شده همه دنبال دو پله بالاتر هستن منتظری بالاتر از خودت بیاد میمونی رو دس ...

خیلیم بالاتر نه یک پله 

حداقل سواد خوندن نوشتن داشته باشه دهنشو باز کرد سرت پایبن نباشه 

یک چیزی به من ثابت شده بزار فکر کنن من بی فرهنگم اما پسر خوب سطح بالا برا دخترا سطح پایین پسر سطح پا ...

چقد ناعادلانه من هروقت به این چپرچولاقایی ک میان سمتم فک می‌کنم گریم میگیره واقعا بین دوستام از هر لحاظ من بهتر بود شرایطم همه ازدواج کردن اونم با کیس خوب بعد واسه من هرچی میاد اونم برای دوستی همش سطح پایینن حالا تو پنج سال از من کوچیکتری من چی بگم دیگ😂

چقد ناعادلانه من هروقت به این چپرچولاقایی ک میان سمتم فک می‌کنم گریم میگیره واقعا بین دوستام از هر ل ...

ولی بازم مامانم میگه بخت هیچکسو گرگ نخورده 

ایشالا یک ادمیزاد برای من و شما پیدا بشه خوشبخت بشیم و از دست اینا راحت باشیم

رفیقم همسن شماست میگه تا وقتی بچه بودیم باید ازدواج میکردیم هرچی سنمون بره بالاتر توقعمونم میره بالاتر

مادربزرگم مادرمو مجبور میکنه من ازدواج کنم با هرکی رسید که فقط بگه نوه ام عروسی کرد ولی مهم نیس ک عل ...

وای یاد مادر بزرگ خودم افتادم،یه خاستگار داشتم خیییلی ازش بدم میومد ول کنمم نبود،مادر بزرگمم گیر داده بود که قبولش کن پسر خوبیه نماز میخونه،گفتم ولم کن ننه من خودم نماز نمیخونم😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

وای یاد مادر بزرگ خودم افتادم،یه خاستگار داشتم خیییلی ازش بدم میومد ول کنمم نبود،مادر بزرگمم گیر داد ...

یکی بود بخدا فشارش میدادی ازش الکل میزد بیرون

چون دندونام ارتودنسی بود به مادربزرگم گفتن پسرمون گفته برع ارتودنسیاش بردار تا بیایم بگیریمش به مادربزرگم گفتم کسی که نمیفهمه هر فک ارتودنسی چقدره و جنبه زیبایی درمانی داره هموت بهتر بره یکی عین خودش بگیرع

یکی بود بخدا فشارش میدادی ازش الکل میزد بیرونچون دندونام ارتودنسی بود به مادربزرگم گفتن پسرمون گفته ...

اوه چه پررو😒😒

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎