من خودم درسم تموم شده لیسانس دارم از نظر تحصیلی اگر کسی میاد دیپلم ردی یا دیپلمن که خب با خودم گفتم و دیدم که تحصیلات شعور نمیاره
اما هم سطح خانوادمم نیستن چند پله پایین ترن من نمیگم خودم سطح بالام ولی اونایی که میان هم از من پایین ترن دلم میخواد حداقل یکی بیاد یک دو پله از من بالاتر باشه
خواهشا نگید بچه ای۲۲سالمه و هم سنم از نظر محیط زندگی و هم شناخت خودم و نیازام مناسبه پیشنهاد دوستیم دارم اما اونام جالب نیستن اخلاقا چهره امم متوسط
خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یک چیزی به من ثابت شده بزار فکر کنن من بی فرهنگم اما پسر خوب سطح بالا برا دخترا سطح پایین پسر سطح پا ...
چقد ناعادلانه من هروقت به این چپرچولاقایی ک میان سمتم فک میکنم گریم میگیره واقعا بین دوستام از هر لحاظ من بهتر بود شرایطم همه ازدواج کردن اونم با کیس خوب بعد واسه من هرچی میاد اونم برای دوستی همش سطح پایینن حالا تو پنج سال از من کوچیکتری من چی بگم دیگ😂
مادربزرگم مادرمو مجبور میکنه من ازدواج کنم با هرکی رسید که فقط بگه نوه ام عروسی کرد ولی مهم نیس ک عل ...
وای یاد مادر بزرگ خودم افتادم،یه خاستگار داشتم خیییلی ازش بدم میومد ول کنمم نبود،مادر بزرگمم گیر داده بود که قبولش کن پسر خوبیه نماز میخونه،گفتم ولم کن ننه من خودم نماز نمیخونم😂
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
وای یاد مادر بزرگ خودم افتادم،یه خاستگار داشتم خیییلی ازش بدم میومد ول کنمم نبود،مادر بزرگمم گیر داد ...
یکی بود بخدا فشارش میدادی ازش الکل میزد بیرون
چون دندونام ارتودنسی بود به مادربزرگم گفتن پسرمون گفته برع ارتودنسیاش بردار تا بیایم بگیریمش به مادربزرگم گفتم کسی که نمیفهمه هر فک ارتودنسی چقدره و جنبه زیبایی درمانی داره هموت بهتر بره یکی عین خودش بگیرع
خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند
یکی بود بخدا فشارش میدادی ازش الکل میزد بیرونچون دندونام ارتودنسی بود به مادربزرگم گفتن پسرمون گفته ...
اوه چه پررو😒😒
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎