2777
2789
طلای آبشده خریدین؟

نه برای خودم میخرم یا پس اندلزی دلرم میخوام چول نقد نداشته باشم شده یه انگشتری پلاکی کم اجرت میخرم و واقعا برام سود بوده من از گرمی ۵۰۰ بوده هم خریدم و دارم شما اقا هستی میخواین پس انداز کنین طلای اب شده هم خوبه فکر کنم باز تحقیق کنید

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کی خریدین??

من از گرمی ۵۰۰ بود خریدم و دارمشون یا مثلا الان پس اندازی دارم میخوام پول نقد نمونه تو کارتم شده یه انگشتر یا پلاک یا النگو هرچیزی کم اجرت میخرم 

ممنونخواستم اینترنتی از مّلی گلد بخرم گفتن اعتبار نداره ترسیدم حقیقتش

نه اینترنتی نخرین اصلا واقعا اطمینان نیست حصکری حتما خرید کنید که فاکتور معتبر داشته باشین اینترنتی اکثرا فاکتورم نمیدن

ب نظرتون طلا بهتر از ملک؟مجردین یا متاهل؟

من متاهلم

هردو سود داره ملکم سال به سال ارزشش میره بالاتر بستگی به بودجتون داره اگه پول بیشتر قطعا ملک ولی اگه مثلا کم کم پول پس انداز داری  طلا بخر 

ملک بازارش کساده

خب اره الان ک کساد ادم باید بخره ملک اگه تکون بخوره خیلی تکون میخوره .مثلا زمینای تجاری پیش ما ک هنوز ساخت نشدن از تابستون از ۲۵میلیون شدن ۴۵میلیون خب معلوم چندتا بسازن چقد میره روش دیگههه ولی واسه ملک هم پول زیااد میخا