2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواب دیدم خالم فوت شد بعد چند ماه فوت شد خواب دیدم عموم مرد و زنده شد و بعد یه سال عموم خودکشی کرد ا ...

منم همینطورم خاب دیدم ی دعوای وحشتناک تو خونه شده بیدار شدم همون روز ی دعوای درست حسابی شد کلا هر چی ببنم همون میشه یا مثلا بگم خداروشکر چن وقته سرم درد نکرده اون شب از سر دردی میمیرم 

مادرم هر وقت خواب پدر مادر خودش یا بابام می بینه یعنی یه اتفاقی داره تو خونه دایی یا خاله یا عمو یا عمم می افته

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

آره تعبیر میشه 

مثلا خواب دیدم برادر شوهر دختر خالم با ۵ نفر از اعضای خانوادش فوت میشن که تعبیر شد خوابم اینجوری بود که دیدم دختر خاله ام نشسته وسط لباس عروسش دستشه و ۵ تا پیراهن سیاه دورش خیلی خوشحال بود میگفت به زودی عروسیمه به نظرت لباس عروسم قشنگه؟ فهمیدم قرار چی بشه قرار بود عید عروسی بگیرن 

خواب دیدم دختر داییم لباس سبز پوشیده بعد خالم کنارش وایستاده ناراحته و ناراضی و بعد رو سر دختر داییم پول میریزه  تو خواب بهم گفتن دختر داییم عروس خالم میشه شد

و خیلی چیزای دیگه. 

تو بیداری هم یک چیزی هست یه اتفاقی بیوفته مثل زمزمه در گوشم میگه و اتفاق میوفته

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت