2777
2789
اخه عروسیشون خیلی غریبه زیاد داره اولین باره واقعا

برای لباس با یقیه ی بسته شنیون باز اصلا نمیاد .شنیون بسته انجام بده همه رو بده بالا اینطوری شیک میشه ارایشت هم چشم کار شده و رژ نود 

واسه عروسی که اصلا مناسب نیسوا

من دیدم عروسی میپوشن نمیدونم واقعا چرا میگین مناسب نیست حتما باید خیلی باز باشه تا واسه عروسی خوب باشه؟ مجلسیه‌ کارن واقعا خیلی شبیه این عکس نیست واقعا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اورال واسه عروسی خوب نیست ،برای‌ مهمونی و دورهمی خانوادگی که لباس پوشیده باید تن کرد ،واسه مولودی و تولد خوبه واسه تالار اصلا خوب نیست

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

من دیدم عروسی میپوشن نمیدونم واقعا چرا میگین مناسب نیست حتما باید خیلی باز باشه تا واسه عروسی خوب با ...

عزیزم برای عروسیای خیلی خیلی دور مناسبه نه واسه پسر عمه، خیر با لباس پوشیده هم میشه خیلی شیک آدم باشه ولی نه اینطور مدلا

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

اخه ب نظر من چون یقه ی لباست بست شنیون باز نمیاد اخه باید ب استایل و لباستم توجه کنی حالا باز خود دا ...

بعدم نهایت شنیون باز یا کرلی یا فرفری که الان همه ی شنیون باز شده کرلی حالا اگر موهات کوتااه میتونی کرلی کنی ولی اگر بلند اصلا کرلی نکن و ببند بالا موهاتو

اخه ب نظر من چون یقه ی لباست بست شنیون باز نمیاد اخه باید ب استایل و لباستم توجه کنی حالا باز خود دا ...

اره خیلی شلخته میشه پس شینیون بسته بگم البته اگه بلد باشن بخدا میزنن میترکونن