2777
2789
عنوان

کیا پارکینگ ندارن و ماشین شون رو کنار خیابون میذارن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 96 پست
والا حتما صرفا پارکینگ بودهپارکینگ پاساژای بزرگ خیلی ارزون تره

ماهی ۲۰۰ ۳۰۰ پی میدن خواهر

ما ماشینو شبا میزاریم پارکینگ شب تا صبح ۶۰ تومن

ماهی دو تومن میشه

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما تو پاساژ میری فوقش دو ساعت ماشینت رو میذاری برمیگردی نه ۲۴ ساعت!!

من دارم در رابطه با اشتراک ماهانه حرف میزنم چرا فک میکنی نمیدونم دارم چی میگم خودم ماشینم ۳ ماه خوابیده بود توی پارکینگ یکی از پاساژای بزرگ و اشتراک ماهانه‌ هم ۴۰۰ تومن بود اخراش شده بود ۸۰۰ تومن (در رابطه با اینکه ۲۰۰، ۳۰۰ تومن نیست درست گفتی، چون من یادم نبود قیمتش چقدره، ولی از پارکینگ عمومی ها خیلی ارزون تره)

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مآهی ۳۰۰؟؟؟ از سه میلیون به بالا میگیرن

درسته من قیمتش یادم نبود ولی پایین تر از اینم هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ببخشید یه سوالچرا خونه ای نمیرید ک پارکینگ داشته باشه و در عوض ماشین ارزونتر سوار شید؟سالی ۲۵ تمن حد ...

ما اول این خونه رو خریدیم ماشینمونم فروختیم قیمت تقریبی الان این خونه پانزده میلیارده

من ماشینم رو بفروشم امکان نداره تو این منطقه همین خونه رو دوباره بتونم بگیرم مگر اینکه دو منطقه برم پایینتر که اصلا نمیشه دیگه

باید حداقل پنج میلیارد داشته باشی تا بتونی خونه دلخواهت +پارکینگ رو بگیری

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی