2777
2789

بچه ها من هیچ جوره خاهرمو درک نمیکنم ،هیچ جورهههههه،

هر چقدرم ب مادرم گفتم براش گوشی نگیر گوش نکرد ،رابطه اشو با رفیقش درک نمیکنم 

از خودش روزی پنصدتا عکس بهش میده .یواشکی رو اکانتشم نمیدونه .الان دیدم رفیقش بهش پیام داده از خواهرت بهم عکس بده اینم گفته بود ندارم .رفیقشم گفته بود فردا صبح ک خواب بود ازش بگیر بفرس خاهرمم گفته بود باشه،کاراشو نمیفهم .نمی‌دونم چیکار کنم .مامانمم اصلا درک ندارع .پشتشو میگیره همش .ب خدا فکر خودکشی زده ب سرم تحملشو ندارم نمی‌دونم چیکار کنم خستم کرده .خیلی بد ب رفیقش وابسته است.ب نظرتون اگ براش دعا بگیرم ک از هم جدا شن تاثیری دارع؟! هر چقد پولش باشه الان؟!

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

نکنه لزبینن

ن اونقدم دخترای بدی نیستن ولی خستم کرده دیگه .چیکار کنم ؟! 

ب خدا دیگه خودکشی رو ترجیح میدم

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حاجیییییی عکستونو واسه هیچ کس نفرستید

نمیفهمه بابا نمیفهمهههه .نظری ندارین چیکار کنم.؟!

وقتی خوابه سیم کارت رو درار بسوزون

مگه چن سالشه 

چرا اینقد ب حرف دوسش گوش میده اخه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
با دختره حرف بزن

کلاس هشتمن 

اونقدر بفهم نیستن ک بشینم باهاشون حرف بزنم .مادرم از روابط امروزی خیلی سر در نمیاره .نمی‌دونم چ گوهی بخورم

وقتی خوابه سیم کارت رو درار بسوزونمگه چن سالشه چرا اینقد ب حرف دوسش گوش میده اخه

شر می‌کنه .دیگه حرف کسی براش مهم نیستتتت .گوشی نداشت با دادو بیداد گوشی گرفت خط گرفتن براش کاری ندارع .از وقتی با این دختر آشنا شده عوض شده بهش بگه بمیر میمیره من موندم چیکار کنممممم نمی‌دونم چی بگم سراغ کی‌برم برم ب کی پناه ببرم .بابا نداریم ک شکایتشو ببرم پیش بابام . مامانمم این چیزارو درک نمیکنه همش میگه ولش کن 

شاید پسره دختر سیو کرده

ن بابا مینشاسمش مدرسشون رفتیم خانواده دختره ارو میشناسم خودشو دیدم 

به نظر من اول اینکه به خواهرت نزدیک شو و بعد ببین واقعا چرا اینقدر اعتماد کرده بهش

نمی‌دونم چطوری براتون توضیح بدم درک کنین 

انقد بهش وابسته شده .هیچی نمیگهههه 

همیشه حاضر بود برا مامانم جون بده الان دختره بگه مامانتو بکش واقعا انجام میدع

شر می‌کنه .دیگه حرف کسی براش مهم نیستتتت .گوشی نداشت با دادو بیداد گوشی گرفت خط گرفتن براش کاری ندار ...

۱۴۸۰ مشاور رایگان داره زنگ بزن صحبت کن ببین جی میگن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️