ما هم یه فامیل داشتیم بعد طلاق ۱۸۰ درجه تغییر کرد کلا یک سری چیزها رو گذاشت کنار. تغییرش طوری بود که شوهرش بعد زن گرفتن تازه فهمیده بود چه دافی از دست داده دوباره آمده بود عقدش کنه قبول نکرد
برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه پس مواظب رفتارامون باشیم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻🍼
کمبود توجه. میخواد جلب توجه کنه. بعضیا فکر میکنن همسر سابقشون حرص میخوره میگه چه چیزی رو از دست دادم. یا هم میخوان زودتر یکیرو پیدا کنن باز به همسر سابق بفهمونن. من عالی بودم رو هوا زدنم
خودش بچه بوده عروسش کردن بچه دارم شده ازاونجایی طلاق گرفته پس زندگیه خوبیم نداشته واقعا عقده ای شده الان احساس رهایی میکنه بیچاره فقط امیدوارم شاد باشه و زندگیشو بدتر نکنه
البته این که قیافتو بکل عوض کنی که بگی خیلی خوشحالی و حالت عالیه بعد طلاق بیشتر از نظر من حالت ادا داره و ولی این درسته که به خاطر ضربه هایی که میخورن و از اعتمادشون سوء استفاده میشه دیگه مثل قبل دور از جون پخمه نیستن