2777
2789
عنوان

میشه لطفاً بیاین🥲

90 بازدید | 26 پست

من چند ماه پیش برادرم فوت شده بود الان فهمیدم عمه ام پیشه همه می‌گفته خوب شده خیلی خوشحال شدم آهنگ گذاشته می رقصیده می خندیده همش آهنگ های شاد میزاشته هر چند ساعت یه بار واقعا دلم آتیش گرفته همش دارم گریه می کنم نه می تونم به مامانم بگم نه کسی واقعا گریم قطع نمی شه گفته انگار سگ مرده😭😭جلوی ماهم خودش و ناراحت نشون میداد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزییییزم 💔خودت شنیدی یا بقیه بهت رسوندن ؟شاید یه نفر خواسته بین‌تون فاصله بندازه ، مگه میشه انقدر آ ...

خودم شنیدم یه آدم مطمئن گفته بهم واقعا آدم آنقدر بی رحم ندیده بودم 😭

بمیرم برای دلت🥺🥺🥺

روحش شاد🖤😔

غصه نخور عمه شما نادون هستش با شادی کردنش آسیبی ب شما و خانوادتون یا روح برادرتون نمیرسه که فقط ذات خودش رو نمایان کرده. 

در رابطه با بستن بختت هم ناراحت نباش تا جایی که من اطلاع دارم خرافاته و عمت هر کاری هم بکنه بختت بسته نمیشه🫂🖤

گاهی ضعیف و رنگ پریده، گاهی قوی و پر نور، ماه معنای انسان بودن را میفهمد🌙

پس لفظ آدم رو برای چنین افرادی نباید بکار برد ... واگذارش کن به خدا خوبه روی واقعی خودش رو بهتون نشو ...

اره واقعا نمی دونم چطور به مامانم بگم من اینطور شدم مامانم حالش چی میشه

اگر میتونی رابطت رو با عمت قطع یا حداقل کمرنگ کن تا آرامش داشته باشی🫂🖤

چطور به مامانم بگم حالش بد نشه دل من آتیش گرفت دل اون چی میشه 

اره حتما این کارو میکنم

مرسی عزیزم

خواهش میکنم کاری نکردم ک🫂🖤🖤

هر موقع حالت بد بودکستونی روی ما دوستای مجازیت حساب باز کنی🖤🖤🌈

چطور به مامانم بگم حالش بد نشه دل من آتیش گرفت دل اون چی میشه اره حتما این کارو میکنم

بنظرم بهش نگو تا اذیت نشه😔🖤