2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عکسمو اینجا گذاشتم بدون فیل تر همه گفتن خوشگلی 🙃

جدی . خب یه بار میشه الان بزاری ما هم ببینیم ؟

ببخشید اینو گفتما قصد جسارت نداشتم چون از pro استفاده کردی به خاطر اون گفتم

جدی . خب یه بار میشه الان بزاری ما هم ببینیم ؟ببخشید اینو گفتما قصد جسارت نداشتم چون از pro استفاده ...

نچرال پرومکس یعنی هیچ عملی نداره ربطی به خوشگلی وزشتی ...نداره 

نه نمیزارم سایت خرابه 

یعنی خیلی زشتی ؟

عملی پرومکس اونوقت به نظرت میشه خیلی قشنگ ؟؟؟!!!

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

دقیقا . آره

ایران درست میشه 

ایران:

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

دقیقا واسش چیکارا کردی ؟ رابطه ج ن سی هم داشتید یا نه ؟ چند وقت با هم بودید ؟آره بابا آشعالن

نه ما مجازی بودیم اصن نیومد من و ببینه با اینکه خودش میگفت جز خوبی ازت چیزی ندیدم و خیلی از مهربونی و خوبیم میگفت و خب چهره قشنگی ام دارم

ولی نکشوندش شهرمون

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
نه ما مجازی بودیم اصن نیومد من و ببینه با اینکه خودش میگفت جز خوبی ازت چیزی ندیدم و خیلی از مهربونی ...

بابا خب پس چیزی نبوده که ولش کن تو هم شلوغش میکنی الکی . تو رابطه های مجازی تعهد نیست که 

بابا خب پس چیزی نبوده که ولش کن تو هم شلوغش میکنی الکی . تو رابطه های مجازی تعهد نیست که

آخه خیلی دوسش داشتم و مهرش افتاده بود تو دلم

سنمون کم نبود خب بگیم بچه بودیم

الانم بعد ۲ سال هنوز فراموشش نکردم 

واقعا یه موقعی اومد تو زندگیم انگار برام حکم نور تو تاریکی و داشت💔

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱