هیچکی بجز خانواده درجه یک برات نمیخاد حتی فامیل نزدیک
لطفا برا امضام 💔 🥺
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هر چقدرم از هر اتفاقی دور باشی و تمرکزت رو یه چیز باشه بازم واسش مهم نیست
میاد و برنامه هات و بهم میریزه
در انتظار برف.... ... :)) توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه میکرد♡{دیالوگ سریالBridgerton} اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>> هرماینی>> هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^
۵.هرکاری قراره انجام بدم تا تموم نشده و به نتیجه نرسیده به کسی راجع بهش نگم
زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 آنها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسمبه نقش و نگار تخت جمشید قسمکه ایران همی قلب و خون من استگرفته ز جان از وجود من استبخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️
ادما قشنگ دروغ میگن قشنگ قسم دروغ میگن ولی تو جز خودت به کسی باور نکن
ولی میدونی من صدبار به خودم گفتم اینو ولی وقتی کسی میگه بخدا واقعا نمیتونم باور نکنم، یعنی سعی میکنم تو ذهنم میکم ممکنه دروغ باشه قسمش بعد میکم نبابا قسمه خدارو خورده وا. 🥲
من میگم اعتماد نکردن به هیچ کس. ولی خودم روزانه زرت و زرت به همه اعتماد میکنم😂
بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂. درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...
به دوست فقط در حد سرگرمی موقت نگاه کن خانواده هرچقدر هرچقدر گند باشه دوست از اون برات بهتر نیست
دوست میتونه بعد از ۱۵سال رفاقت یهو خیلی راحت با یه کلمه بره و بد آسیبی بهت بزنه اما خانواده همونیه که بعد از بیست سال قهر یه روزی یهو با هم آشتی میکنید