2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه نوشتن به آدما اعتماد نکنیم اخه آدما خود ماهاییم چکارکردیم با خودمون و اطراف که کسی به کسی اعتماد نداره دیگه یکم به خودمون بیایم دنیا جای قشنگیه برا زندگی

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 

به دوست اعتماد نکن 

فقط پدرو مادر خوبی بچه رو میخوان 

خواهر برادرم تو شرایط سخت پشتت رو خالی میکنن 

مادر شوهر به عروس خیلی حسادت میکنه 

با کسی رابطه ی زیاد برقرار نکن 

به شوهرت اعتماد کامل نداشته باش معلوم نیست در آینده چه کار کنه 

همیشه پس انداز ،خفی داشته باش 

حرف دلت رو به هیچ دوستی نگو 

همه نوشتن به آدما اعتماد نکنیم اخه آدما خود ماهاییم چکارکردیم با خودمون و اطراف که کسی به کسی اعتماد ...

انسان گرگ انسان است. همه ی ما حداقل یه جا بدجور به یکی بدی کردیم

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
ولی میدونی من صدبار به خودم گفتم اینو ولی وقتی کسی میگه بخدا واقعا نمیتونم باور نکنم، یعنی سعی میکنم ...

قسم خدا یه چیز عادی هست به نظرم  چون یه چیز بزرگ‌هست عادی سازی شده منم قبول دارم حرفت رو کاملا چون خودم تا بحال  قسم نخوردم چون همیشه راست گفتم نیازی به قسم ندیدم  

ولی دونفر به پست من خوردن که به جون عزیز ترینشان  قسم خوردن هم بچه شون هم مادرشون ولی خب دروغی بیش نبوده کسایی که قسم میخورن خیلی کم دارن میخوان یه جوری بچسبن ولی خب وا میره و توروهم خراب میکنن 

رفاقت مثل سیبیل میمونه به هر کسی نمیاد...

هیچوقت برای هیچکس صدتو نزار چون صدمه میبینی،،هیچ چیز و هیچکس مهم تر از خودت و حال روحیت نیس پس خودت رو تو الویت بزار و حرف های بقیه برات مهم نباشه،،به هیچی بیش از اندازه فک نکن:)

میشه نفری یه صلوات مهمونم کنین نذرم قبول شه:)🪽✨️در من انگار کسی در پی انکار من است؛یک نفر مثل خودم تشنه ی دیدار من است..:)و من فکر میکردم مرگ ظاهر ماجرا بود،آنچه مارا می کشت زندگی بود.حتی لایِ حقیقتاتون نَبود صِداقَتی!هزار رویا کشته میشه تا یاد بگیری زندگی رویایی نیست.کسانی که به زندگی دیگران نور می بخشند روزی خورشید خواهند شد،،،عشق میکردن از"زمین خوردنم"حالیم نبود.این جامعه آلوده است به لکه های عقده..!عمق خاطراتت سیو کن منو:)چرا گذاشتی یه ایران تستت کنن؟بهم گفتن هیچوقت نمیتونی تا اونجا برسی؛درست گفتن من * خیلی جلوتر*رفتم،،من تورا آنگونه می پنداشتم که انگار خود من بودی.!

انسان گرگ انسان است. همه ی ما حداقل یه جا بدجور به یکی بدی کردیم

متاسفانه واقعیت هم همینه که دوستان گفتن

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه