2777
2789
عنوان

اکسم به شدت احساسش بهم واقعی بود ولی اصلا خرجم نمیکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 74 پست
اخه من اصلا نمیتونم بگم اینارو یا وای گریه کنمراستشو بگم من بابای خوبی هم ندارم از ۱۷ سالگی دارم خود ...

ببین عزیزم منم بابای خوبی ندارم واقعا کپی خودمی

ولی ببین باید بگی 

اگه میبینی دوستت داشته پس باید بگی 

شاید بلد نیست 

شاید کار خوبی نداره

برای من که می‌گفت تو خودت نخواستی 

پس خواهر گلم تو بخواه 

تاپیک یکی مونده ب اخرم خطاب به دخترای پیک می ک فک میکنن باید با پسر گداها باشن ،جوابتونو دادم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15277518/%DA%86%D8%B1%D8%A7%D9%85%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D9%81%D9%87%D9%85%D9%86?postId=367005192

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظر من یه سر مشکل هم به خودت برمیگرده، وقتی دیدی انقدر خسیسه که اب از دستتش برات نمیچکه چه لزومی داشت براش تولد گرون بگیری؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

عزیزم این اگر باهاش ازدواج کنی خرش از پل بگذره برمیگرده ب تنظیمات کارخونه

والا خواهر چه کار کنم 

هر زبونش شدم 

خیلی اخلاق و زبون خوبی داره 

باورتون میشه پای منو بوس کرده که از پیشش نرم؟؟؟

منم واقعیت کیث این مدلی نداشتم که بگم اون یکی بهتره

نمی‌دونم والا برام دعا کنید 

اخه پسرای جونن نمیدونن باید هزینه کنن؟ دنیا ندیده ک نیس دورش پر رفیقای دختر بازه و دختر ینی خودش نیم ...

این یکارو بکن که بعدا حسرت نخوری چرا نخاستی ازش و ممکن بود بلد نباشه و اینا ... ازش بخواه با توجه به شرایط مالیش و بعد ببین چقد به دلت راه میاد ... اونجا میتونه بدون شک و تردید تصمیم بگیری که بمونی یا کات کنی

تولدش اوایل رابطه بود خبر نداشتم در این حد خسیسه

ای بابا. به هر حال برنگردی بهتره این رابطه با این همه کات دیگه درست نمیشه که

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

من وقتی میبینم دوست مسرای بقیه چقد هدیه و گل میگیرن براشون واقن حسودیم میشه میگم مگ من چی کم دارم ک ...

چون خسیسه عیب از تو یا از بی پولیش نی،دوماده ما عاشق اجیم نیس وضعیت مالی خیلی خوبیم نداره  ولی وقتی خواهرم یچیز میخواد حتی شده میره از رفیقاش قرض میگیره براش تهیه میکنه،من واقعن نمیتونم عشق و احساسیو قبول کنم که هیچوقت اولویت طرف نیس و غرور و خساستو دست بزنو کلن هر چیزیو بهش ترجیح میده،اینا یا عاشق بیمارن و نیاز ب درمان دارن یا اینک کلن طرف عاشق نیس ترکیبی از وابستگی و هوس و.. س و نمیتونه احساساتش رو از هم تشخیص بده

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
اخه همیشه میگن رابطه هایی ک کلی دعوا توش دارنو تهش برگشتن پایدارترن😄

چرند میگن من قبول ندارم. بعدم دعوا و بحث اگه سازنده باشه با کات خیلی فرق داره

اونایی که اول تاپیک گفتن چرا باید خرجت کنه خیلی باحالن.همونایین که وقتی تاپیک میبینن طرف دوس پسرش براش خرج تپل کرده میان میگن خوش بحالت ادرس دعانویست رو بده 

ساز مخالف های لعنتی

والا خواهر چه کار کنم هر زبونش شدم خیلی اخلاق و زبون خوبی داره باورتون میشه پای منو بوس کرده که از پ ...

درسته عزیزم ...از خدا ی پسر همه چی تموم بخاه قطعا بهت میده  ولی پسری ک پایه طرف ببوسه ک نره بنظرم مشکل داره عزیزم به کیسا دیگه هم فکر کن و فرصت بده انشالله برات بهترینا اتفاق بیفته عزیزم الهی آمین🤲💚

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
درسته عزیزم ...از خدا ی پسر همه چی تموم بخاه قطعا بهت میده ولی پسری ک پایه طرف ببوسه ک نره بنظرم مش ...

خواهشاً برام دعا کنید عاقبت بخیر شم

التماس دعا دارم 🙏🏻🥺🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺🥺