2777
2789

خانما شاید بگین حساس شدی یا ناز نازو نکن من برای این که اینا رو بهم میگن تایپ نزدم عزیزان من یه مادر دنبال راه حلم برای این که بچم درد کمتری بکشه چون بچه اولم هست اینقدر حساسم می‌دونم که میتونید درک کنید اگه میشه بهم کمک کنید اگه بتونم براش حتی یکم درد سوزنم کمتر کنم خیلی خوب میشه گریه نکن دلم اصلا نمیاد چق بدبختم به خدا یه پمادی یه راهی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکساعت قبل زدن واکسن بهش قطره استامینوفن بده ،بعد آمپول هم کمپرس سرد بذار تا دو روز ، هر چهار ساعت قطره بده باز ،تا یک روز اگه تب نداشت که نده دیگه ،بعد دو روز هم کمپرس گرم بذار

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

الان یه سریا میگن استامینوفن بده بهش قبل واکسن ولی هر کاری میکنی این کارو نکن چون یه وقت بدن بچه واکنش نشون میده و با استامینوفن پنهان میشه و شما متوجه نمیشی 

سوزنش دردش کمه فقط سعی کن مواظب باشی پاشو تکون نده که دردش زیاد نشه  

دو ماهگی فدات

آخی عزیزم انشالله بسلامتی

درد که دارن هرکاری بکنی ولی من روز اول کمپرس سرد میذاشتم روز دوم کمپرس گرم باعث شد اصلا ورم نکنه یا سفت نشه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اگه استامینوفن بدم بعد نخوابه اون موقعه چی میتونن واکانشش رو ببینن

ولی به نظرمن حتما نیم ساعت قبل استامینوفن رو بدین

چون اصلا برای درد نیست برای تب

واکسن دو ماهگی تبش زیاده

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
هر چند دقیقه میزاشتی بعد از این کمپرسایی آماده گرفتی ؟

سرد رو آماده گرفتم  هر ۲ ساعت تقریبا ۵ دقیقه تا ۱۰ دقیقه میذاشتم بستگی به بچم داشت چون گاهی خیلی گریه میکرد مجبور بود بگیرم

اگه استامینوفن بدم بعد نخوابه اون موقعه چی میتونن واکانشش رو ببینن

قبلش نده بهش 

اینی که بهت گفتم امکان داره اتفاق بیفته امکان داره نیفته ولی بهتره رعایت کنی 

بعد تزریق به نسبت وزنش بهش میدی دیگه مشکلی نیست

فقط پاشو تکون نده اذیت نشه