خانما شاید بگین حساس شدی یا ناز نازو نکن من برای این که اینا رو بهم میگن تایپ نزدم عزیزان من یه مادر دنبال راه حلم برای این که بچم درد کمتری بکشه چون بچه اولم هست اینقدر حساسم میدونم که میتونید درک کنید اگه میشه بهم کمک کنید اگه بتونم براش حتی یکم درد سوزنم کمتر کنم خیلی خوب میشه گریه نکن دلم اصلا نمیاد چق بدبختم به خدا یه پمادی یه راهی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یکساعت قبل زدن واکسن بهش قطره استامینوفن بده ،بعد آمپول هم کمپرس سرد بذار تا دو روز ، هر چهار ساعت قطره بده باز ،تا یک روز اگه تب نداشت که نده دیگه ،بعد دو روز هم کمپرس گرم بذار
علم بهتر است یا ثروت ؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
الان یه سریا میگن استامینوفن بده بهش قبل واکسن ولی هر کاری میکنی این کارو نکن چون یه وقت بدن بچه واکنش نشون میده و با استامینوفن پنهان میشه و شما متوجه نمیشی
سوزنش دردش کمه فقط سعی کن مواظب باشی پاشو تکون نده که دردش زیاد نشه