2777
2789
عنوان

مغزم داره منفجر میشه

65 بازدید | 12 پست

داشتم درس میخوندم

حالت تهوع گرفتم نتونستم ادامه بدم

نشستم جلو بخاری 

یهو این از ذهنم خطور کرد که چرا موهات اینجوریه، انقدر کم پشته و موخوره داره و نازکه، برا همینه بچه ها اذیتت میکردن، فخر میفروختن

همونجا جلو بخاری انقدر ناراحت شدم و شدم و سردرد گرفتم که همونطور نشسته یه دستم به سرم بود و اشکامم سرازیر میشد

خیلی بد بود

اگر ذهنمو رو کاغذ پیاده نمیکردم الان مغزم متلاشی شده بود شاید براتون قابل درک نباشه ولی این موضوع برای من خیلی عذاب اور بود

الانم اومدم باهاتون درد دل کنم بقیه حال بدم از بین بره

از کم خونیه ریزش موهاتون ناراحت نباشین چاره داره باید صبور باشین 

قرص خونساز شربت خون‌ساز از عطاری معتبر طب اسلامی 

آب رو بجوشونین میل کنین 

غذاهای خونساز میل کنین 

برای مو خوره سر موهاتون رو کوتاه کنین

شامپوی شیمیایی کمتر به سر بزنین ‌که شامپو به موهاتون نمی‌افته عوض کنین شامپو تون رو 

چند قطره  روغن مورد یا آمله روی دندانه شانه بریزن و به موها بکشین که خیلی چرب نشه و موها لطیف شه 

خیلی موهاتون رو رنگ نکنین که ریشه موهاضعیف نشه 

ان‌شاءالله حالتون خوب میشه  و دیگ ناراحت موهاتون نمیشین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کم خونیه ریزش موهاتون ناراحت نباشین چاره داره باید صبور باشین قرص خونساز شربت خون‌ساز از عطاری مع ...

نمیشه به جای قرص و شربت

سه بار در هفته چهارشیره و ابجوش قاطی کنم بخورم؟ 

من هفته حدودا سه چهاربار میخورم

بقیه روزا شیر

اب و نصف جوشیده نصف سرد میخورم که ولرم بشه

چندتا شامپو میشه معرفی کنین؟

من از سبغم استفاده میکنم اما نمیدونم مخصوص موهامه یا نه

موهامو اصلا رنگ نمیکنم

تازه هفده سالمه اینقدر داغونه

دیگه نمیدونم چیکار کنم

خیلی ممنون که انقدر خوبین

یه عروسیم داریم که نزدیکه و من نمیدونم چیکار کنم،🙂🥺

موهاتون رو به آرایشگر بگین ی مدل ببنده که  کم پشتی موهاتون مشخص نشه برای جشن 

ان‌شاءالله رعایت کنین رشد  موهاتون خوب میشه حتما 

آب لوله کشی  رو حتما بجوشونین و سرد که شد میل کنین که هم خونساز هم سالم 

انار و سیب و سبزی تره برای  خون‌سازی عالی هستن 

شربت سرکنگبین اصل هم عاليه از عطاری معتبر طب اسلامی 

نمیشه به جای قرص و شربتسه بار در هفته چهارشیره و ابجوش قاطی کنم بخورم؟ من هفته حدودا سه چهاربار میخو ...

نه قرص و شربت خیلی تاثیر خوبی داره از  عطاری معتبرتهیه کنین 

چهار شیره هم خوب هفته ای ۳بار مصرف بشه  ولی اگ هر روز استفاده بشه خودش باعث کم خونی میشه 

نه قرص و شربت خیلی تاثیر خوبی داره از عطاری معتبرتهیه کنین چهار شیره هم خوب هفته ای ۳بار مصرف بشه ...

اگ طبیب حاذق پیدا کردین حجامت سر عالیه برای رفع  کم پشتی مو و رشد مو ی سر  ولی باید طبیب ماهری باشه که کارشو خوب انجام بده 

نمیشه به جای قرص و شربتسه بار در هفته چهارشیره و ابجوش قاطی کنم بخورم؟ من هفته حدودا سه چهاربار میخو ...

شامپو سبغ  خوب شامپوی سبغ اصل رو تهیه کنین 

آب جوشیده سرد که شد میل کنین 

آب جوشیده ولرم هم خوب

سرکه سیب و حنا  رو مخلوط کنین خمیر که شد ( آب به حنا نزنین )۲ساعت روی سرتون باشه بعد ۲دقیقه ماساژ بدین و بعد بشورین تمام 

کانال سیاهدونه رو سرچ کنین  از اینترنت  .‌بسیار مطالب مفیدی داره که کمک کننده هس و نتیحه میگیری حتما 

شامپو سبغ خوب شامپوی سبغ اصل رو تهیه کنین آب جوشیده سرد که شد میل کنین آب جوشیده ولرم هم خوبسرکه سی ...

عزیزم ببخشید حنا و سرکه دو ساعت بزارم مو رنگ نمیگیره بعدش؟ میتونم بعدش رنگ مو بزارم؟