ollllll مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 1507 عنوان همین لحظه هرچی ازم حس میکنی از دلت گذشت بهم بگو 🥲💛 74 بازدید | 15 پست سرگرم میشیم اصلا مهم نیست درست باشه یا ن 😂 (:A__•~•__M:) دیروز | 12:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیوآ عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1325 حس کردم دلشکسته ای میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 3713 حس بی حسی بهم دس داد . و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
ollllll مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 1507 حس کردم دلشکسته ای میتونی بگی از چی !؟ (:A__•~•__M:)
ollllll مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 1507 حس بی حسی بهم دس داد . ایول بابا😂😂😂 (:A__•~•__M:)
هانیوآ عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1325 میتونی بگی از چی !؟ درست نمیدونم یه چیزی میخواستی که نشده و ناراحتی ولی انگار امید داریمطمئن نیستم واقعیتش میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
sina۷۸ عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 1334 یه آدم بیکار که ناهارش رو خورده و زیر پتو خوابیده و گوشی به دست وقت میگذرونه تا خوابش بگیره. درست مثل خودم 😂😂😂
ollllll مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 1507 درست نمیدونم یه چیزی میخواستی که نشده و ناراحتی ولی انگار امید داریمطمئن نیستم واقعیتش دقیقااا وایی جدی همینه ها 🥺جدا از اونم دلم شکسته ولی این بدتر بود آنقدر دیشب گریه کردم بنظرت جور میشه یا امیدم الکیه؟ طرفم برنمیگرده سمتم؟ معدل خواهرم چند میشه برا مامان شدنت ده تا صلوات فرستادم الهی ک ی نی نی خوشگل میگیری تو بغلت ❤️ (:A__•~•__M:)
ollllll مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 1507 یه آدم بیکار که ناهارش رو خورده و زیر پتو خوابیده و گوشی به دست وقت میگذرونه تا خوابش بگیره. درست مث ... دستت بده فالت بگیروم🤭😂 (:A__•~•__M:)
هانیوآ عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1325 دقیقااا وایی جدی همینه ها 🥺جدا از اونم دلم شکسته ولی این بدتر بود آنقدر دیشب گریه کردم بنظرت جور می ... حسم میگه انشاءالله جور میشه بنظرم برنمیگرده و حس میکنم خیلی به نفعت هست که نیادمعدل ۱۸مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه🥰 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
ollllll مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 1507 حسم میگه انشاءالله جور میشه بنظرم برنمیگرده و حس میکنم خیلی به نفعت هست که نیادمعدل ۱۸مرسی عزیزم خدا ... چرا نمیاد آخه بعد چرا به نفعه توروخدا ببخشید ها اذیتت کردم (:A__•~•__M:)
هانیوآ عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1325 چرا نمیاد آخه بعد چرا به نفعه توروخدا ببخشید ها اذیتت کردم حس میکنم خیلی دختر خوب و پاکی هستی و اون واقعا لیاقت داشتنت رو نداره رهاش کننه عزیزم اذیت نمیشم راحت باش میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
ollllll مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 1507 حس میکنم خیلی دختر خوب و پاکی هستی و اون واقعا لیاقت داشتنت رو نداره رهاش کننه عزیزم اذیت نمیشم راحت ... به خدا آلن اینجوری میگی صدتا سوال میپرسم😭🤭😂😂کسی دوسم نداره؟ حسن چی ؟ اون حسش چیه محمد چی ؟ (:A__•~•__M:)
هانیوآ عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1325 به خدا آلن اینجوری میگی صدتا سوال میپرسم😭🤭😂😂کسی دوسم نداره؟ حسن چی ؟ اون حسش چیه محمد چی ؟ عزیزم این حس ها زودگذره و پایدار نیستخیلی حیفی که بخوای به این چیزا فک کنی چون ضربه ی روحی میخوری بعد از هر کات میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
ollllll مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 1507 عزیزم این حس ها زودگذره و پایدار نیستخیلی حیفی که بخوای به این چیزا فک کنی چون ضربه ی روحی میخوری بع ... ن اینا دیگه هیچی نیستن 😂 محض شوخی پرسیدم یکیشون پسرداییمه (:A__•~•__M:)