2777
2789
چرا دوستم گفت وکیلش گفته می‌تونه چه بدونم شاید از خودش گفته . خدا کنه همینطور که میگی باشه وگرنه دیگ ...

دقیقن مملکت انقدر بی صاحاب نیس فقط تورو ترسوندن

اگه خدایی نکرده  قاضی هم خریدن و رای دادگاه به نفع شوهرت شد برو از قاضی هم شکایت کن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام 

میتونه این کارو بکنه و سند عادی دست نویس یکی از راه ها هست 

ولی اگه برگه سفید دادید بعدا میتونید ادعا کنید که اختیار و رضایت نداشتید و میتونید به این استناد کنید که دست خط شما نبوده! گولتون زده یا هر چی، یکم دوندگی داره

دقیقن مملکت انقدر بی صاحاب نیس فقط تورو ترسوندن اگه خدایی نکرده قاضی هم خریدن و رای دادگاه به نفع ش ...

نه فعلا کار به اونجا نکشیده فقط اون کاغذ سفیدو داره تهدیدم می‌کنه 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
اول اینکه ارامشت رو حفظ کن1. باید ثبت محضری بشه نهایتا2. بخشش در برگه عادی باید شاهد داشته باشه3. نه ...

اره خیلی تهدیدم می‌کنه با این کاغذ سفید . مرسی که وقت گذاشتی جوابمو دادی 

سلام میتونه این کارو بکنه و سند عادی دست نویس یکی از راه ها هست ولی اگه برگه سفید دادید بعدا میتونید ...

دست خط ازم اصلا نداره فقط ی کاغذ سفید که اثر انگشت و امضا داره از من همین 

نه فعلا کار به اونجا نکشیده فقط اون کاغذ سفیدو داره تهدیدم می‌کنه

از تهدید ها فیلم بگیر یا صدا ضبط کن 

اگه تو پیام یا برنامه تهدید میکنه اسکرین بگیر و نگه دار لازم میشه

دست خط ازم اصلا نداره فقط ی کاغذ سفید که اثر انگشت و امضا داره از من همین

خب با همینم کارش راه میوفته 

اگه این کارو کرد شما بعدش باید شکایت کنید 

قاضی شاهدا رو احضار میکنه و نظر میده 

باید شرایط اختیار رو قاضی بررسی کنه 

واسه همین میگم یکی از چیزایی که میتونین بگین اینه که گولتون زده برگه سفید برای چیز دیگه گرفته و خودش توش نوشته! یکم سخته و دوندگی‌داره

از تهدید ها فیلم بگیر یا صدا ضبط کن اگه تو پیام یا برنامه تهدید میکنه اسکرین بگیر و نگه دار لازم میش ...

فیلم دارم که به زور داره میگه امضا کن اثر انگشت بزن ولی خودش خبر نداره

خب با همینم کارش راه میوفته اگه این کارو کرد شما بعدش باید شکایت کنید قاضی شاهدا رو احضار میکنه و نظ ...

شاهد که نداریم ولی صداشو دارم که داره میگه باید امضا کنی منم دارم گریه میکنم میگم نه 

فیلم دارم که به زور داره میگه امضا کن اثر انگشت بزن ولی خودش خبر نداره

خب عالیه فیلم رو برای اعضای خانوادت ک بهش اعتماد داری بفرست شاید گوشیت رو شکست و....داشته باشی 

فیلم مدرک حساب نمیشه اما خیلی تو روند دادگاه تاثیر داره 

تهدید هاشم نگه داره هیچ جای نگرانی نیس عزیزم 

سوزن تو همین فازا بود که نخ رفت تو سوراخش 

خب عالیه فیلم رو برای اعضای خانوادت ک بهش اعتماد داری بفرست شاید گوشیت رو شکست و....داشته باشی فیلم ...

ایشالا که هیچی نشه . اره فیلم و واسه دختر خالم فرستادم نگه داشته .