2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو تا از وکیلی که میشناسم بپرسم

همسرم اثر انگشت منو با امضا منو تو برگه سفید داره می‌تونه کاری کنه مهریه و بنویسه بگه بخشیدم مهر و امضا من پاشه

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
بپرس اکه بدونم میگم دوستم دانشجو وکالته

همسرم اثر انگشت و امضا منو تو برگه سفید داره می‌تونه مهریه ماشین خونه ای که به ناممه رو بنویسه بخشیدم ببره محضریش کنه بدون من 

همسرم اثر انگشت منو با امضا منو تو برگه سفید داره می‌تونه کاری کنه مهریه و بنویسه بگه بخشیدم مهر و ا ...

حالا تا بپرسم یخورده طول میکشه چون اینجا نیست الان ولی فکر نمیکنم باید برای بخشیدن حتما برید محضر بازم اگه بخوای شماره یک محضر از اینترنت پیدا کن ازش بپرس 

حالا تا بپرسم یخورده طول میکشه چون اینجا نیست الان ولی فکر نمیکنم باید برای بخشیدن حتما برید محضر با ...

خود شوهرم گفته اینکارو میکنم خیلی میترسم . باشه مرسی عزیزم 

همسرم اثر انگشت و امضا منو تو برگه سفید داره می‌تونه مهریه ماشین خونه ای که به ناممه رو بنویسه بخشید ...

ن بابا مگه الکیه 

شاهد دو طرف میخواد 

شما میتونی اصلا زیر بار نری و بگی ب زور گرفته و..... هیچ کاری نمیتونه بکنه

ن بابا مگه الکیه شاهد دو طرف میخواد شما میتونی اصلا زیر بار نری و بگی ب زور گرفته و..... هیچ کاری نم ...

چرا دوستم گفت وکیلش گفته می‌تونه چه بدونم شاید از خودش گفته . خدا کنه همینطور که میگی باشه وگرنه دیگه انقدر بی حصاب کتاب نیس هرکاری دلش بخواد بکنه