2777
2789
عنوان

وای بازم کلاس غیرحضوری😢

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 23 پست
منم میخواستم استراحت کنم..چون امروز بکوب با پسرم ریاضی کار کردم کمر درد گرفتم انقدر نشستم یه جا

چندمه؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

پسر من ششمه،امتحاناشون امروز تموم شد منم از مجازی خوشم نمیاد چون عملا پسرم منو قاطی کلاسش میکنه ،تاز ...

دختر منم ششمه..ولی تازه علوم امتحان دادن‌..فردا هم اجتماعی داشتن که کنسله

...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا،هیچ بازدهی هم نداره

اونم با این برنامه شاد که اصن هنگه همیشه

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
دختر منم ششمه..ولی تازه علوم امتحان دادن‌..فردا هم اجتماعی داشتن که کنسله

برا پسر منم همه پشت هم بود فقط ریاضی پنج شنبه جمعه رو فرصت داشتن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

پسرم دومه..دخترم ششم

زنده باشن😍من یه دونه دارم🥲

آخه چه فایده داره اصلا آنلاین..معلم به بچه هایی که از رو کتاب جواب میدن میگه فهمیدم از رو جواب دادی...خوب مشخصه دیگه‌‌..خیلیاشون از رو کتاب جواب میدن.کلا تعطیل کنید خوب

...