2777
2789
عنوان

تنهایی یا ازدواج با ادمی ک فقط ب عنوان انسان خکب دویش داری

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 35 پست

عشق عاشقی واسه ماهاس ک خامیم و کلمون بو‌ قرمه سبزی میده

ادم سنش ک بره بالا دیگه منطقی تصمیم میگیره

مثلا من خودم قلبا نامزدمو قبول کردم

ولی مغزم ردش کرده

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

سنی نداری که....بازم موردای بهتر میاد نترس

و اینکه علاقه آنچنانی نداری یکم مساله هست بعدا زده نشی خوبه!

واینکه آقا وضعیت معیشتی خوبی نداره میتونی راهنماییش کنی کمکش کنی رشد کنه و به نظرم مساله مهمی نیست این موردش ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عشق عاشقی واسه ماهاس ک خامیم و کلمون بو‌ قرمه سبزی میدهادم سنش ک بره بالا دیگه منطقی تصمیم میگیرهمثل ...

دقیقا. الان من باید منطقی باشم 

مردی با وَضعیت ماای نسبتا خوب ک خونه داشته باشه . و ظاهرشم واسم جذاب باشه.

این منطقه.

حالا اصول اخلاقی هم اضافش کن

دقیقا. الان من باید منطقی باشم مردی با وَضعیت ماای نسبتا خوب ک خونه داشته باشه . و ظاهرشم واسم جذاب ...

خب اینم در نظر بگیرید سخته این کیس 

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

سنی نداری که....بازم موردای بهتر میاد نترسو اینکه علاقه آنچنانی نداری یکم مساله هست بعدا زده نشی خوب ...

عزیزمی.

من تا تونستم کمک فکری کردم. راهنمایی و ...

اما ادمیه ک هر چند آرومه اما کار خودشو میکنه.

میترسم اوکی بدم وسط زندگی ببینم برام مثل ی دوست معمولیه.

با خانواده ی بی سروسامانی هم ک دارم نمیتونم راهنمایی بخوام.

پیش تراپیستم ک میرم حرفایی رو میزنه ک خودم تو کتابا خوندم

دقیقا. الان من باید منطقی باشم مردی با وَضعیت ماای نسبتا خوب ک خونه داشته باشه . و ظاهرشم واسم جذاب ...

ببخشید روک میگما

منم خالم بالای ۴۰ هست سنش ...چیزایی که بین خواستگاراش دیدم رو میگم

پسرایی که یکم شرایط مالی مناسب دارن در حد یه سر پناه و یه ماشین و یه شغل ماهی ۱۵ تومنی حتی ، میرن سراغ دخترای کم سن و ترگل برگل به اصطلاح خودشون ...گندشو در آوردن پسرا

فقط شما تو این سن شانس بیاری با یکی که از نظرقیافه و اخلاقی باب میلته ازدواج کنی واصل رو همین قرار بده، مادیاتو باهم بدست میارین

ببخشید اینقد رک میگمولی عاشق شدن تو سن شما سخته دیگه

عزیزم من از ۳۰سال ب بعد دیگه حس عمیقی ب مردی ندارم .ک براش بمیرم. ۲۷سالگی ام ک جدا شدم بخاطر همین حسم بود. وگرنه باهاش میساختم. 

منطق حرف اول زندگی و میزنه ب نظرم

بالاخص تو کشور ایران ک ن سر داره ن ته

عزیزم من از ۳۰سال ب بعد دیگه حس عمیقی ب مردی ندارم .ک براش بمیرم. ۲۷سالگی ام ک جدا شدم بخاطر همین حس ...

متاسفانه بیبی فیسم هستم همه مواردم ۷تا ۱۰سال ازم کوچکترم. و هر کی میبینه میگه طرفم بزرگتر از منه😑

عزیزمی.من تا تونستم کمک فکری کردم. راهنمایی و ...اما ادمیه ک هر چند آرومه اما کار خودشو میکنه.میترسم ...

اهان این دوست معمولی بودن هم خوبه 

همراه داری رفیق داری 

ولی اینکه خودسره یکم خطریه

بهش بگو اینارو 

بگو خودسری خط قرمزته 

بگو زندگی مشارکت و همفکریه و باهم پیش رفتنه

ولی درکل بازم مورد میاد تا ۵۰ سال حداقل میان

ولی موردایی که میان در همین سطح مالی خواهند بود به احتمال زیاد

تو سعی کن بایکی ازدواج کنی که خط فکری توت یکیه ، عاشقشی و از همه نظر خوشت میاد ازش

مالی بعدا جور میشه

ببخشید روک میگمامنم خالم بالای ۴۰ هست سنش ...چیزایی که بین خواستگاراش دیدم رو میگمپسرایی که یکم شرای ...

عزبزم حرفتو درک میکنم. اما من خواستگار جز ایشونم دارم.با وضعیت مالی خوب . اما چون برام انسانیت مهمه با این ادامه دادم. بازیگری تدریس میکنم.

عزبزم حرفتو درک میکنم. اما من خواستگار جز ایشونم دارم.با وضعیت مالی خوب . اما چون برام انسانیت مهمه ...

متاسفانه خاله من رییس یه شرکته و تحصیلات پی اچ دی و خانواده خوب و....خواستگاراش از نظرمالی اوکی نیستن

چندماه پیش یه خواستگار اومد هم سن خالم و ۲۰۷ داشت

یه شغل کارمندی و یه خونه ۱۰۰ متری 

باخالم حرف زدن، پسره انگاری دنبال کم سنش بوده رفت برنگشت تحفه 🫥

والا بخدا آدم هنگ میکنه از انتظارات پسرای این مملکت

اهان این دوست معمولی بودن هم خوبه همراه داری رفیق داری ولی اینکه خودسره یکم خطریهبهش بگو اینارو بگو ...

من از لحاط مالی مستقلم. متوسطم.تنها زندگی میکنم‌و خودم خونه زندگی دارم. البته ب ایشون گفتم‌مستاجرم😁 خط فکریمو خیلی نزدیکه. اما خب من چون کلا تو بازیگری بدن یک درس مهمه اونو حفط کردم. قدم ۱۷۱.ایشون دقیقا هم قد منه. یک اقای ریز نقش.اما جاذبه ی جنسی دارم بهش

من از لحاط مالی مستقلم. متوسطم.تنها زندگی میکنم‌و خودم خونه زندگی دارم. البته ب ایشون گفتم‌مستاجرم😁 ...

به نظرم باهاش ازدواج کن بلاخره گرایشی هست تو وجودت

این خیلی بده که هیچ گرایشی نداشته باشی

متاسفانه خاله من رییس یه شرکته و تحصیلات پی اچ دی و خانواده خوب و....خواستگاراش از نظرمالی اوکی نیست ...

خدا رو شکر موارد من اینچنین نیستن. 

ب نطرم چون‌من تو دنیای هنر بزرگ شدم. کودک درونم بسدت بیداره. ظاهرمم خدا خواسته تو همون ۳۵حداکثر مونده. اینایی ک میگم خدایی ناکرده خودستایی نیست.میخوام نطرتونو با دید باز بگید. ایشونم کیس های ۲۰ستل کوچیکتر از من داشته. اما خب اصرار ب بودن با من دارا. کشش جنسیشم میگه بالاست ب بنده😶‍🌫️

به نظرم باهاش ازدواج کن بلاخره گرایشی هست تو وجودتاین خیلی بده که هیچ گرایشی نداشته باشی

بله. هست . شاید ایده آل گراییم موجب شده ک همه چیو با هم بخوام.

اما نمیدونم چرا ته دلم میترسم