2777
2789

اموزش انلاین زبان انگلیسی😍‌

کلاس ها خصوصی است 

جلسه اول‌رایگان

ازپایه تا پیش رفته برای تمامی سنین

اموزش هم برای ارتقا سطح انجام میشه

هم 

✔️گرامرو هم مکالمه کارمیشه

✔️کلاسا تایمش ۵۰دقیقس

کلاسا انلاین هس درتلگرام و گوگل میت

✔️ کلاس براتون گزاشته میشه اموزش رو میبینید

و بعد هزینه هرجلسه رو پایان همون جلسه پرداخت میکنید👌‌👌‌

پس خیالتون راحت راحت باشه❤️

چون واقعا هدفمون یادگیری شماس😊‌❤️

☑️برای اطلاعات بیش تر میتونید به ایدیمون در تلگرام پیام بدین

moh_dsee@

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@

ببخشید ترنی چتد جلسس؟میتونید ترمی قیمت بگید؟یا کلا بگید ترم چند جلسه و هر جلسه چنده قیمتش

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید ترنی چتد جلسس؟میتونید ترمی قیمت بگید؟یا کلا بگید ترم چند جلسه و هر جلسه چنده قیمتش

عزیز ازتون تعیین سطح میشه مطابق سطحتون کتاب معرفی میشه و مطابق با کتاب تعداد جلساتتون مشخص میشه

چون کلاس خصوصی هس هرتایم و روزی بخاید برگزار میشه

تعداد جلساتتون درهفته هم مطابق نظرخودتون هس(یک جلسه بخاید یا دوجلسه یا بیشتر)

برای هزینه هم 

جلسه ای ۶۶هس 

هزینه جلسه ای گرفته میشه و هزینه کل ترم اصلا باهم نمیگیریم

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@
من میخوام لطفا منو اد کنید و هزینش چقدر

عزیز تلگرام دارید؟

عزیز ازتون تعیین سطح میشه مطابق سطحتون کتاب معرفی میشه و مطابق با کتاب تعداد جلساتتون مشخص میشهچون ک ...

مثلا من سطحم صفره صفره.😐😂تعداد جلسه هام چقدره؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

مثلا من سطحم صفره صفره.😐😂تعداد جلسه هام چقدره؟

عزیزم تلگرام داری؟

چون من ادمین هسم

تلگرام پیامم بده 

ایدی تیچر خدمتتون بفرسم

هم ازشون مشاوره میگیری هم کتاب معرفی میکنن بهتون

اونوقت تصمیم میگیرید ک ثبت نام کنید یانه

شوهرم دارن هزینش ترمی چقدره من تایین سطح شدم امریکن میخوندم یه کتاب بنفش بود بچه اوردم نرفتم ترم یک ...

پس حتما برا توضیحات بیش تر تلگرام پیامم بدین 

که کانالمون هم براتون بفرسم که خیالتون هم راحت تر باشه

هزینه ترمی گرفته نمیشه که فشار ب زبان اموزا نیاد

هزینه جلسه ای گرفته میشه 

جلسه ای ۶۶تومن

که هزینه هرجلسه قبل از همون جلسه پرداخت میشه 

تعداد جلساتتون درهفته هم مطابق نظر خودتون هس