2777
2789
عنوان

لاوینو بیخیال نبودید گل بهار چه گرد و خاکی کرد 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 99 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا هیج کدومشونم نمیگه داستان جیه توجه کردی😐😐

ازعمد نمیگن یزیدا

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

می‌گفت تاپیک های زنم خوندم اعصابم خورده دیگه جای بخشش نیست 🤣🤣🤣

کاربرا کاش فقط خودشون قربانی بودن میرن براشوهرو خانواده هم تعریف میکنن بعد پست میذاشتن توروخدا بیا منو خانوادم نگرانیم 🤣🤣🤣🤣

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
ازعمد نمیگن یزیدا

تاپیک پربازدید بود نوشته بود پیام اشتباه فرستادم برای همسرم میخواستم بفرستم برای شوهر خواهر شوهرم 

شوهرم میخواد بیاد منو بکشه 

دویست صفحه رفت جلو باز تاپیک جدید زد 

هیچ توضیحی نمی‌داد فیک بود عصری هم تاپیک زده بود که من شوهر فلان کاربر هستم 

ازعمد نمیگن یزیدا

فهمیدم جه خبره😑اون کاربر ک می‌گفت شوهر خواهر شوهرم بهم پیام داده راجبه خانواده شوهرم حرف بزنه بعد اشتباه جوابه پیامشو واسه شوهرش فرستاده بود تاپیک زده بود ک ی کاری کردم ک احتمالا کشته بشم تاپیکش تو پربازدیدا بود غروبی تاپیک زده بود شوهره لاوینم فهمیدم داستان جیه و ازین حرفا.خودش بود جای شوهرش ک کاربرا. رنگیش کردن گزارش زدن ترکید تاپیک.ی جند وقت پشته هم تاپیک میزد درباره برادرش ک پولشونو خورده و پشته شوهرشو می‌گرفت مام هی حرص می‌خوردیم🤦🏼‍♀️

کاربرا کاش فقط خودشون قربانی بودن میرن براشوهرو خانواده هم تعریف میکنن بعد پست میذاشتن توروخدا بیا م ...

وای نگوووووو🤣🤣🤣🤣

ملت ساده ان چقدر روز گذشته یکی از کاربران اومد تحلیل کرد گفت این فیکه من فهمیدم چه خبره