2777
2789
عنوان

لاوینو بیخیال نبودید گل بهار چه گرد و خاکی کرد 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 99 پست

من تاپیکش نبودم اما تعداد پستاش تغییرکرده پس پعلومه با اکانتش اومده پست گذاشته وکاربرا درست میگن 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم این وسط موندم نمیدونم جه خبره😂

🤣🤣🤣 داشتم دنبال دراما میگشتم توام که بی خبر

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

می‌گفت دیگه به زنم نمیتونم اعتماد کنم خیلی اذیت کرده 🤣🤣😭

🤣🤣🤣🤣دیگه چی میگف؟فقط اونایی که میگفتن شوهرش بلایی سرش آورده نمیاد

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
همون که میگفت اشتباهی بجای شوهر خواهرشوهرم به شوهرم پیام دادم

آهـــــــــــــــــا

الان یادم اومد

که میگفت مرده با پیج فیک بهش پیام داده یه چیزی در مورد شوهرت میدونم

خب بعدش چی شد ؟

چی گفت که فهمیدین دروغه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻